Golden Rose – Galaxy – 6, 13 & 21

Jaah, Golden Rose komt met nieuwe lakken! Ik heb er echt nog niets over gehoord ofzo, maar er zijn dus iets van 25 nieuwe lakken met allemaal verschillende finishes, maar allerlei glitters en ook sand lakken! Ik mag er 3 swatchen en ik vind ze awesome!

golden rose galaxy #6 #21 #13

golden rose galaxy #6 #21 #13

Galaxy #21

golden rose galaxy #6 #21 #13

golden rose galaxy #6 #21 #13

ZIet deze er in het flesje niet al prachtig uit? Een roze sand lak met gouden shimmer en glitter. Een supermooie combinatie als je het mij vraagt. De lak dekt met twee laagjes en droogt best snel. Golden Rose heeft hun sand lakken verbeterd. Ik heb er een aantal van de Holiday collectie, maar ik vind deze fijner. Deze heeft meer de sand struktuur en wauw. Ja, ik vind dit wel een must have. Zeker ook omdat ik dit nog niet eerder gezien heb.

golden rose galaxy #6 #21 #13

golden rose galaxy #6 #21 #13

Galaxy #6

golden rose galaxy #6 #21 #13
golden rose galaxy #6 #21 #13

Deze deed me gelijk denken aan de tribal lak die ik van Born Pretty Store heb, maar dan matte. En niet pas als deze droog is, maar instant matte. Bomvol glitters en het is maar net hoe je je kwastje afveegt hoeveel glitter je op je nagels krijgt. Op mijn wijsvinger en pink heb ik het wat meer afgeveegd, op mijn middelste twee vingers eigenlijk niet. Veul glitter!

Over een basecoat staat het eigenlijk al leuk, maar over een basiskleur ook. De roze kleur is Ciate Fun Fair. Deze doet me trouwens onwijs denken aan de OPI lak uit het Pink Ribbon setje van afgelopen oktober. Ook matte en maar een derde van de prijs.

golden rose galaxy #6 #21 #13
golden rose galaxy #6 #21 #13

golden rose galaxy #6 #21 #13

Galaxy #13

golden rose galaxy #6 #21 #13

golden rose galaxy #6 #21 #13

Ook dit is een zandlak. Een donkerroze met daarin een hele hoop verschillende glitters. Kleine gouden, grote holografische gouden en een hoop blauwe barglitter. Je moet ervan houden, maar ik vind het zelf best wel leuk en speels. Zeker iets nieuws en bij deze lak moet ik onwijs aan suiker op je nagels denken. De basis is een beetje jelly. Met twee laagjes is de lak zanderig genoeg, maar dekt de basislaag nog niet compleet. Ik vind het zelf wel een leuk effect geven, maar je kan er nog een frambooskleurige lak onderdoen.ย 
golden rose galaxy #6 #21 #13

Ik ben echt enthousiast over de nieuwe lakken van Golden Rose. Ik ben echt benieuwd wat voor lakken de collectie nog meer heeft. De lakken kosten 5,90 en zijn bij Enchantra te koop. TIjdelijk heeft Enchantra een leuke actie. 3 halen en maar 2 betalen op alle Golden Rose lakken!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik ga ze straks bestellen, moest ff wachten… Ze stonden al wel al op de site, dus ik was verbaasd dat er uitverkocht bij stond.
  Opeens zag ik ze bij jou en was ff teleurgesteld, ik dacht neeeeeeee… Helemaal in paniek zeg. Maar gelukkig kreeg ik van Linda goed nieuws en ga ze dus bestellen! !ooie swatched!!! Oh ik wil 6 en 26…

 2. Reply

  Ik vind de eerste heel erg mooi! ๐Ÿ™‚

 3. Reply

  Oh wauw! Wat een prachtige lakjes!
  Marloes recently posted…NYX HD Photogenic ConcealerMy Profile

 4. Reply

  WAUW! Wat een mooie lakken! Ik ben benieuwd wat er nog meer voor moois tussen staat ๐Ÿ˜€
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Chromit & Miss PinkyMy Profile

 5. Reply

  Oh wauw ik vind ze allemaal mooi!

 6. Reply

  oh wat een toffe lakken zeg! Vooral de eerste spreekt mij heel erg aan
  Angelique recently posted…Instagram foto`s van de afgelopen tijdMy Profile

 7. Reply

  Wat een prachtige lakjes!
  Beau recently posted…The Body Shop Blueberry shower gel + lipbutterMy Profile

 8. Reply

  love die eerste ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…Nieuw: Demakโ€™Up Expert Lijn!My Profile

 9. Reply

  Thanks voor de tip van de actie, super! Ik vind dit er trouwens ook heel goed uit zien, wat een schattige lakken.
  Tess Evea recently posted…Andrรฉlon – Keratine Repair.My Profile

 10. Reply

  Vind die tweede erg leuk, mooi zo met rose als basecoat. Waar bestel je deze lakjes?

 11. Reply

  Dat eerste lakje lijkt echt precies op ‘Princess’ van Barry M! De tweede is niet zo mijn ding, en de laatste vind ik zo ontzettend tof dat ik ‘ie op mn wishlist gaat!
  Mandy recently posted…Wedstrijd bij Zalando: Win โ‚ฌ250 shoptegoed!My Profile

 12. Reply

  De eerste en de laatste zien er heel leuk uit ๐Ÿ™‚
  Bianca recently posted…Nail art door de jaren heenMy Profile

 13. Reply

  Super mooie lakjes!
  Paola recently posted…Mini shoplog Kruidvat en EtosMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge