Glitter Gal – Not Another Red

Nu de zon steeds vaker gaat schijnen kan ik weer holografische lakken gaan swatchen. Waaronder deze van Glittergal. Glittergal is een Australisch merk en staat bekend om hun prachtige holografische en duochrome lakken. Deze glittergal lak bevat 9 ml en is daarmee hun kleinste flesje.


Deze lak is vrij dun, maar lakt wel fijn. Met twee laagjes dekt deze holografische lak volledig en dat heeft me best verrast. Ook zou ik zeggen dat dez elak iets tussen een scatter en een lineaire holo inzit. De lak droogt vrij snel en zodra de holografische glitters op hun plaats zitten zie je ook een hele mooie regenboog.

Deze lak vond ik vrij lastig om goed op de foto te krijgen. Sowieso zijn rode lakken lastig om goed kleurecht op foto vast te leggen. De rode kleur neigt namelijk een beetje meer naar het roze. Het holografische effect zie je in het flesje op de foto’s wel heel goed. Je moet een beetje van het holo in het flesje op je nagels voorstellen.

De reden dat ik nooit eerder Glittergal kocht is omdat ik de lakken vrij duur vind. Normaal kosten deze lakken van 9ml namelijk €11,95. Nu in de uitverkoop kostte deze €7, wat al een stukje beter betaalbaar is. Glittergal heeft ook lakken van 10ml en van 15ml. 15ml kost €17,95. Glittergal is voor zover ik weet in Nederland alleen bij Enchantra te koop.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hij is zoooo mooi!

 2. Reply

  oh my πŸ˜€ hij is wel echt super gorgeous!

 3. Reply

  Wat een bijzonder lakje, mooi!

 4. Reply

  Gaaf kleurtje!

 5. Reply

  Wow, wat een geweldige kleur!

 6. Reply

  Wouw, prachtig lakje!

 7. Reply

  Ik vind hem echt super mooi πŸ™‚

 8. Reply

  Gaaf lakje!

 9. Reply

  Dit maakt me dag weer blij! Holo glittertjes. De zon is alweer weg πŸ™

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge