Friends Of || Zelf je nagellakkleur maken

Toen ik met vrienden in Belgie zat, had Petra een toffe groene broek aan. We hadden een aantal groene lakken mee, maar geen van de lakken matchte haar broek. Nou, dan gaan we proberen die zelf te maken.


Deze lakken hadden we mee en heb ik gebruikt om de kleur te maken:

Catrice Run Forest Run
China Glaze Four Leaf Clover
Catrice Blue Cara Ciao
Kleancolor Beach Blue
China Glaze Glittering Garland

Ik heb gewoon een aantal druppels van de nagellakken op een dopje gedaan en met een los kwastje gemixt tot ik dacht dat het de juiste kleur was. Nou heb ik niet de juiste kleur gekregen, maar wel dichtbij.

We hebben de kleur meer blauw gemaakt zodat deze zou matchen met haar gehaakte jurkje. Vervolgens heb ik met de hand de helft van haar nagels gelakt.

Hier nog een keer de eerste groene lak die we gemaakt hebben. Die bij haar broek matchte. Ik vind het zelf een superleuke kleur geworden en dit is een kleur die graag nog zou willen hebben.


Hebben jullie wel eens je eigen nagellak op zo’n manier gemaakt?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik heb zelf al meerdere keren zelf nagellak gemaakt. Of met meerdere al bestaande nagellak of met oogschaduw + doorzichtige nagellak. De mooiste die eruit kwam was een oudroze kleurtje.

 2. Reply

  Mooi resultaat! Ja, ik was al erg lang op zoek naar een dekkende lichtroze lak maar kon het nergens vinden. Toen heb ik een transparante lak met een normale roze lak en witte lak gemengd. πŸ™‚

 3. Reply

  ik heb het zelf nog nooit gedaan eigenlijk πŸ˜€ misschien binnenkort maar eens proberen πŸ˜€

 4. Reply

  Wat een leuke tip, ga ik eens proberen πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge