FOTD || Red Lips

Iets wat ik al een tijdje lang niet meer heb gedaan is een complete makeup look laten zien. Een tijdje heb ik last gehad dat ik allergische reacties kreeg van zowel makeup als van cremes en makeup remover. Ik moest dus enorm oppassen met de dagcreme en removermilks die ik gebruikte. Voor ik het wist waren mijn ogen rood met een soort exceem. Nu ik alleen vaseline en een remover van Vichy gebruik gaat het goed, dus ik kan weer uitgebreid makeuppen!

Ik ben de laatste tijd, zeker met dit koude weer en met de sneeuw, steeds vaker ‘ziek’. Ik ben zowel enorm moe als dat ik overal ontstekingen heb en dan moet ik gewoon echt een hele dag rust nemen. Bijvoorbeeld gewoon lekker met een kop thee op de bank onder een dekentje.

Ik ben dus weer aan het makeuppen geslagen om me op te vrolijken. Ik besloot wat meer uit te pakken en gebruikte ook weer eens lippotlood en lipstick.

Wat heb ik allemaal gebruikt?
Het Naked2 palette van Urban Decay
– Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara
Essence Class of 2013 Blush
– Catrice Lip Designer 010 Ruby Red
Catrice Light The Fire
– Essence Stay All Day Concealer 10 Natural Beige
– Catrice Skin Finish Compact Powder 010 Transparent

Ik vind rode lippen erg leuk, maar ik durf er nogsteeds niet mee naar buiten te gaan.
Draag jij wel eens rode lippen?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Die rode lippen staan je echt heel goed, gewoon mee naar buiten gaan een keer! En mooie look ook erbij :).

 2. Reply

  staat je super goed zeg πŸ˜€

 3. Reply

  Erg mooie look!

 4. Reply

  Mooie look! Staat je goed, die rode lippen. πŸ™‚
  Ik draag zelf vaak rood, maar dan meer donkerrood.

 5. Reply

  De rode lipstick staat je super goed πŸ™‚

 6. Reply

  Echt een hele mooie look! En je lippen knallen er echt uit met de rode lipstick.. Ik draag nooit rode lipstick, het staat jou wel echt super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge