Flormar – Super Neon Colours – 8

Ik kom niet vaak bij Flormar, maar ik vind de kleuren meestal leuk. Gek genoeg loop ik er meestal met de LE’s weg. De black dots die ik zo leuk vond waren maar een tijdje te krijgen. Toen ik er een half jaar later was, waren die niet eens meer in de uitverkoopbak te krijgen. Maar deze neon’s haalde ik wel uit de uitverkoopbak. De rest van het assortiment vond ik niet boeiend en deze neons ik niet uit mn hoofd krijgen. Ik zat nog even te twijfeln. Ik liep de winkel bijna zonder uit toen een stemmetje in mn hoofd ‘maar die neons’ zei. Ik nam alle kleuren mee die ze nog hadden. Een roze, een groene en een gele. Die roze vind ik echt geweldig!De lak dekt al wel met twee laagjes, maar voor de zekerheid bracht ik er drie aan. Moet je zien wat glossy. Misschien geen markeerstift roze, maar wel lekker bubblegumbarbieroze en fel. Ik weet dat sommige mensen flormar mijden omdat het dopje te groot is voor in de helmers, maar in de onderste laden van een alex past die prima. Ik weet niet wanneer de volgende keer dat ik er binnenloop (het filiaal aan de kalverstraat in amsterdam) maar ik benw el benieuwd op welke flormar lak mijn oogje de volgende keer valt. Prijzen van Flormar zijn trouwens meestal 3,50 voor een lakje. Niet heel duur dus. Uit de uitverkoopbak is leuker, want dan betaal je slechts 1,50.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw ziet er super goed uit!
  Mandy recently posted…Herbal Essences Moroccan My Shine collectieMy Profile

 2. Reply

  Wat een mooi kleurtje! ๐Ÿ˜€
  Jessica recently posted…Gezocht โ€“ Vakantietips voor TsjechiรซMy Profile

 3. Reply

  Hele mooie kleur is dit!
  Manon recently posted…YEH Tea – Jasmine Pearls Green TeaMy Profile

 4. Reply

  Echt een super toffe kleur!
  Nicole recently posted…Best Of Skin Care: Oily SkinMy Profile

 5. Reply

  Wauw, gave kleur!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Ziaja Marine Algae Deep Moisturizing CreamMy Profile

 6. Reply

  WOW!! Awesomeness ๐Ÿ˜€

 7. Reply

  Heel mooi! En hihi… ik zoek ook altijd meteen naar die aanbiedingenbak ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge