Flormar Nagellak – Black Dot & Matte

Afgelopen woensdag was ik weer naar het ziekenhuis, maar omdat mijn afspraak pas om 3u was kon ik lekker nog even met mn moeder Amsterdam in. Lekker samen de Kalverstraat afgehobbelt en nam ook een bezoekje aan de Flormar winkel die ik na veel zoeken pas vond.

Ik wilde namelijk heel graag een aantal black dot nagellakjes. Eenmaal in de winkel stond ik te twijfelen of ik uberhaupt wel een black dot lak zou meenemen. Ik besloot 1 lak in mijn mandje te doen. De lak lijkt niet helemaal meer op nagellak, maar ziet er meer uitgedroogt en gebarsten uit. Ik vind het heel apart. Ik heb in de winkel geschud en gerolt. Het meisje wat er werkte wist ook echt niet wat het moest zijn en volgens haar was er niets mis mee.


Als ik de lak op mijn nagels doe is er niet zo veel mee aan de hand. Het smeert makkelijk uit en is niet als andere spotty/speckled lakken. De basislak is enigsinds doorzichtig, maar twee laagjes is voldoende qua dekking (ook al dekt het niet 100%) en qua glitter. Een babyblauwe lak met daarin kleine en grote hexagonale zwarte glitters. Je voelt na het opdrogen de glitters wel zitten, dus een topcoat is misschien wel een idee.


Naast de black dot lakken vielen de matte lakken me ook op en dan vooral deze teal kleurige lak. Ik hou van deze kleuren. Dit is het resultaat na twee laagjes. I like! Ik wil deze lak vooral gaan gebruiken in combinatie met striping tape net als mijn gatsby nailart. Ik ben echt verliefd op de kleur en misschien wil ik nog wel mee matte lakken.

Deze lakken van flormar kostte me €3,50 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Die matte lak!!! I want!… Prachtig!

 2. Reply

  Ik vind die matte erg mooi! Stond laatst ook al te twijfelen bij de matte lakjes daar (:

 3. Reply

  Wat een leuke lakjes!

 4. Reply

  Mooie kleuren!

 5. Reply

  Beide zijn ze erg mooi! Balen dat er geen filiaal in de buurt is.

 6. Reply

  Mooie lakjes! Vind dat matte lakje echt super πŸ™‚

 7. Reply

  Ze zien er beide gaaf uit! β™₯

 8. Reply

  niet verwacht dat die matte zo mooi zou zijn! Vind Flormar echt een leuk merk, Amsterdam is me alleen wat te ver weg. Dat speckle lakje heb ik ook van W7, erg leuk!

 9. Reply

  Ah auw. Het detail van Black Dot is prachtig.

 10. Reply

  Prachtige lakjes allebei! Vooral die black dot. Eigenaardig wel die gebarsten zijkant! πŸ˜€

 11. Reply

  Die matte!!! Wauw!! Wat een prachtige kleur in combinatie met het matte effect!

 12. Reply

  Wauw, die matte is super mooi!

 13. Reply

  allebei vind ik ze onwijs gaaf! Dat word na 31 okt een tripje maken naar de flormar haha

 14. Reply

  Beide heel mooi lakjes en heel betaalbaar πŸ™‚

 15. Reply

  Ik heb ook een black dot lakje van Flormar (roze) en die ziet er ook zo wat uitgedroogd uit, ik vond dat ze in de winkel er bijna allemaal zo uitzagen eigenlijk. Maar verder lakt hij ook wel goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge