Flormar Matte Nail Enamel – M15, M09, M19 & M05

Mijn favoriete lakken van januari zijn zonder twijfel deze matte van Flormar. Gek genoeg ging ik naar de Flormar vanwege de black dot lakken, maar kwam ik thuis met deze matte. Hoewel er meer zijn, heb ik deze 4 waarvan 2 neon.

M15
Neon lakken zijn meestal wel matte, maar toch net iets anders. Ik ben echt onder de indruk met hoe glad en streeploos ze opdrogen. Ook very impressive is dat dit slechts twee laagjes zijn! En dan zo fel geel.

M09
Bij deze roze is het eigenlijk hetzelfde verhaal. Dit zijn ook twee laagjes en ook superneon!

M19
Deze paarse nam ik mee omdat deze qua kleur me aan Jo’Mina deed denken. Ook zo intens qua kleur en toch redelijk donkerpaars. Wederom 2 laagjes en een superglad resultaat.

M05
Deze heb ik al geswatched en dit zijn ook wel dezelfde foto’s, maar voor de compleetheid heb ik deze er ook bij gezet. Ik ben dol op deze tealkleuren. Dit was dan ook de eerste die ik probeerde en daarmee was ik verkocht. Ook twee laagjes.

Ik ben superenthousiast. Ik heb meer matte lakken waar ik dol op ben zoals Essie Butler Please (kobalt blauw) en Illamasqua Kink, Vice en Faux Pas. Die van Illamasqua durf ik niet zo goed in een gradient te gebruiken. Deze lakken vind ik minder ‘erg’ omdat deze goedkoper zijn. Ik betaalde €3,50 per lak in de Flormar store aan de Kalverstraat en was dus €14,- voor 4 lakken kwijt. Ik kan wel aanraden om een topcoat/ridgefiller onder de lak aan te brengen voor een extra glad resultaat. Verder droogt de lak normaal en zie je de matte finish pas als het bijna droog is.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oh wauw, wat een zoete lieve kleurtjes! Krijg meteen zin in het voorjaar πŸ˜‰

 2. Reply

  Waiw, die teal kleur blijft mijn favoriet, maarik vind ze alle drie super gaaf en ben inderdaad erg onder de indruk van de kwaliteit!

 3. Reply

  Oh wauw die paarse en blauwe wil ik hebben!!! Maar wij hebben geen flormar lakken in de buurt. Welke kleuren hebben ze nog meer? Kan ik ze ergens online kopen?

 4. Reply

  Wauw ze zijn heel mooi!

 5. Reply

  Wat een prachtige lakjes zijn het toch!!!
  Liefs,

 6. Reply

  Ik heb de blauwe ook! Maar wat is die roze mooi!

 7. Reply

  Wat mooi! Ik moet gauw eens gaan kijken bij Flormar!

 8. Reply

  Oeh die gele is wel vet!

 9. Reply

  In het begin vond ik de matte finish niks. Maar ik begin het steeds leuker en mooier te vinden

 10. Reply

  woah ze zijn echt gaaf πŸ˜€ lekker opvallend!

 11. Reply

  Wat zijn ze mooi! Eigenlijk was ik nooit dol op mat, maar deze vind ik zo mooi, als die hier te koop waren dan wist ik het wel. De paarse en de teal kleur vind ik zo super mooi.

 12. Reply

  Oh my, die roze is echt prachtig!

  β™₯

 13. Reply

  Wat zijn ze gaaf! Ik heb een tijdje geleden de matte donker grijze lak van Flormar gekocht, die is ook zΓ³ mooi πŸ˜€

 14. Reply

  Het gele lakje vind ik wel onwijs fel, niet echt wat voor mij. De blauwe lak is wel echt prachtig.

 15. Reply

  Dat gele lakje vind ik echt niks, maar die andere lakjes vind ik wel erg mooi!

 16. Reply

  Ahhh die roze is zo mooi! πŸ™‚ Ik hou van matte nagellak!

 17. Reply

  Gaaf voor de zomer

 18. Reply

  Ik kan gewoon niet geloven dat ik maar 1 lakje van dit merk heb.. Dit is toch gewoon gorgeous! XO

 19. Reply

  Wat een fijne zomerkleurtjes!

 20. Reply

  De roze en de paarse lak zijn mooi

 21. Reply

  oh my i want it all! Wat een prachtige heldere kleuren, mooi mat ook <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge