Films Die Ik Graag Nog Wil Zien

De laatste tijd komen er steeds meer trailers uit van films die ik graag zou willen zien en eigenlijk heb dat niet zo vaak. Ik heb ze eventjes op een rijtje gezet. Welke zou jij willen zien?

The Mortal Instruments: City of Bones

Ik heb het boek niet gelezen, maar de film ziet er gaaf uit. Het duurt nog even voordat deze film in de bioschoop draait, maar ik wil em graag zien. Lekker weer zo’n magische wereld waar je van alles nog aan kan ontdekken.

The Perks Of Being A Wallflower

Ik ben groot fan van Emma en dat is een simpele reden om deze film te zien. Daarnaast spreekt de verhaallijn me ook aan.

Oz The Great And Powerfull

Hansel And Gretel: Witch Hunters

De trailers deden me heel erg denken aan The Brothers Grimm, Red Riding Hood en Tin Man. Verhalen die bedacht zijn rondom sprookjes. Allemaal bekende elementen die heel creatief door elkaar lopen maar dan net efkes anders.

Les Miserable

En de film waar ik toch wel het meeste naar uitkijk! Ik heb de musical nog nooit gezien, maar ik wilde dat ergens wel. Ik ben niet zo heel erg van de musicals. Meestal zijn het vertalingen van engelse producties en daar ben ik niet zo’n fan van. Gek genoeg was er nog geen film van. De producenten hebben het groots aangepakt. Veel bekende getallenteerde acteurs die allemaal ook echt kunnen zingen. En om de emotie echt te laten zien hebben ze een oortje waardoor ze de piano verop kunnen horen. Ik wist niet dat Anna Hathaway zo mooi kon zingen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Jaa Les Miserables wil ik ook zo graag zien! Heb de musical ook nooit gezien, maar ben er echt zo benieuwd naar. En ook wel naar Oz :). Ben laatst naar Cloud Atlas geweest, ook echt een aanrader!

 2. Reply

  Ik heb nog zoveel films op mijn to-watch lijstje staan dat ik door de films het bos niet zie en door dit soort artikelen komen er alleen maar films bij haha :’)

 3. Reply

  Les Miserable wil ik ook nog graag zien. En de laatste deel van Twilight!

 4. Reply

  De 2e film heb ik welleens van gehoord en lijkt me erg leuk

 5. Reply

  Oeee ik wil ook naar Les Mis! De musical vond ik super! En ik kijk ook echt uit naar de film.. Als je nog iemand zoekt om mee te gaan? Ik ga graag mee hoor!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge