Filmpje ||Shoplog – Action, Primark, Promiss, Etos

Ik ben bij de Action geweest vanwege DIY spulletjes. Ik ben bij de Primark sale geweest. Ik moest vrijdag naar het ziekenhuis in amsterdam. Mijn vriend werkt in Utrecht, dus met hem met de auto meegeweest en omdat ik tijd overhad nog even utrecht in geweest. Gister zijn we samen naar Rotterdam geweest. Genoeg shopmomentjes en dit is wat ik kocht.

Klik hier als je de video niet kan zien en vergeet het niet op HD te zetten!

PS ik ga met nieuwe medicijnen beginnen, dus ik zal binnenkort nog wel meer naar het ziekenhuis gaan. Niets ernstigs, maar ik heb vrijdag dus een hoop testen gehad waaronder een hoop rontgenfoto’s, ECG en bloedtesten. Binnenkort leer ik opnieuw hoe ik mezelf moet injecteren. Ik doe dat al zo’n 4 jaar wekelijks, dus ik vind er niets engs aan, maar nu wordt het eens per maand.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ben benieuwd naar je diy met de kussenslopen πŸ˜€

  1. Reply

   Hihi, ik wilde precies hetzelfde zeggen :).

 2. Reply

  Heftig meis ik hoop in ieder geval dat de nieuwe medicijnen wat voor je kunnen betekenen. Trouwens leuk filmpje en leuke spulletjes <3

 3. Reply

  Leuk filmpje en super leuke spullen!

 4. Reply

  Wat heb je leuke spullen gekocht, vind je grijze trui van C&A erg leuk, maar ook je andere spullen zijn super. Dat proefje wat je bij Douglas kreeg is erg lekker, daar heb ik het parfum van en ik vind hem zo lekker, die kreeg ik met kerst.
  Ben erg benieuwd naar je diy.
  Sterkte met al je testen en onderzoeken, ik hoop dat je er echt baat bij zult hebben, fijn dat je van iedere week, naar eens per maand prikken gaat.

 5. Reply

  Wat een super leuke aankopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge