Filmpje || Double Gradient

Al een aantal keer maakte ik twee gradients op één nagel. Een hoop waren benieuwd hoe ik dit gedaan had, dus dat leek me leuk om in een filmpje te laten zien.

Vergeet het filmpje niet op HD te zetten en klik hier als je het filmpje niet kan zien.

Nog even een overzichtje van de nagellakken die ik heb gebruikt voor deze nailart:
Roze gradient:
Catrice – Holi Hai (spectaculART)
Essie – Lovie Dovie
Paris Memories – 257.

Peach gradient:
P2 – Grand Dame,
P2 Happy Bride
Rimmel Reggae Splash.
Verder heb ik voor de basis twee laagjes van Essence Icilicious gebruikt. De topcoat die ik steeds gebruik is Essence Better Than Gel Nails Top Sealer (deze kost maar €2,59 bij kruidvat). De glittertopcoat is van Revlon en heet 340 – Stunning.

Sorry trouwens voor het gele beeld spontaan. Het was half 4 ‘s middags en het was gewoon te donker om nog normaal te filmen en moest er lampen bij pakken. En het einde van het filmpje staat niet op mn camera omdat ik vergeten was de SD kaart leeg (genoeg) te maken.

Voorbeelden van eerdere double gradients. Je kan op het plaatje klikken om naar de bijbehorende blogpost te gaan met meer over de lakken die ik gebruikte.


Maken jullie wel eens gradients op je nagels? Of is dat teveel werk?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wat een duidelijk filmpje, dankjewel! Dit ga ik ook eens proberen πŸ™‚

  2. Reply

    Heel erg tof effect! Het filmpje is erg handig!

  3. Reply

    super mooi! πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge