94% Toys for boys 94% Breakfast food 94% Titanic 94% The Olympic Games 94% Plumber Picture 94% Kid with Plane Picture 4 immagini 1 parola soluzioni
Filmpje: Braided Nail Tutorial

Filmpje: Braided Nail Tutorial

Van de week konden jullie deze nailart zien en jullie wilden massaal een tutorial hiervan zien. Het is een beetje een kletsfilmpje geworden en ik hoop dat het te zien is. Je kan20 de kwaliteit nog veranderen naar 720p en dan is het volgens mij makkelijker om te zien wat ik met het nailart kwastje doe. Veel kijk plezier en als je deze nailart ook maakt zou ik het leuk vinden om op bv twitter (@linvantpolish) een foto te zien!

Als jullie nog vragen hebben. Stel ze vooral. Ik hoop dat ik kan helpen of dat ik misschien nog op een andere manier kan uitleggen.

1 Comment
  • Vera
    August 12, 2012

    Dit ga ik zeker een keer uitproberen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CommentLuv badge