Fijne Kerstdagen!

Ik had mijn kerstkaart al op instagram laten zien, maar ja, niet iedereen heeft natuurlijk instagram! Ik wil iedereen fijne feestdagen wensen.

Een beetje toelichting? Al sinds dat ik Mimi heb hoor ik zeker in december ‘voor welke kerstdag is ze?’ of iets anders in de trend van ‘wanneer ga je dr nou eens opeten’. Dan denk ik altijd gelijk ‘jij eet je hond toch ook niet op?’. Dat was helemaal erg toen ik een naam aan het bedenken was voor Sooki. “Ga je dr eerste of tweede kerstdag noemen?’.

Dat mensen in Nederland nou wel konijn eten stoort me niet, maar niet mijn huisdieren. Niet mijn Mimi en Sooki en zelf eet ik ook geen andere konijntjes. Misschien een beetje rare soort humor, maar om er de spot mee te drijven heb ik mn konijntjes in een pan gezet. Ik kreeg er een hoop leuke reacties op gehad. Het was even onwennig voor de konijntjes. “huh waar ben ik nu” *klik klik klik klik* en ze konden er weer uit. Sterker nog, Sooki sprong eruit. Mimi moest er niets van hebben, ik kreeg gelijk dr kont te zien. Daarna hebben ze genoeg snoepjes gekregen. Kerst vinden ze geloof ik wel leuk, want ze worden nog meer verwend dan normaal. Er staan genoeg wortels en witlofjes in de koelkast klaar voor ze.

Fijne Kerstdagen allemaal

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Jij ook hele fijne feestdagen !!
  Manon recently posted…Underground Original London Lashes Natural + KerstlookMy Profile

 2. Reply

  Whahahahaha echt een geniale kerstkaart! En inderdaad die opmerkingen kennen wij. Ik eet dan ook uit puur principe gewoon GEEN konijn! Ik zie die poten al liggen en dan denkend aan mijn Grover of Prulleke. Nee, het zijn knuffel vriendjes en geen maaltijd! Wat een ander eet moet ie lekker zelf weten maar ik doe het niet πŸ˜‰
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Nail Art *Merry Christmas*My Profile

 3. Reply

  Dat kreeg ik ook altijd te horen πŸ™

 4. Reply

  Ooh zie ze zitten ^^ Ik eet geen diertjes, varkentjes, kalfjes, paardjes, kipjes vind ik ook allemaal schattig πŸ™‚

 5. Reply

  Ah wat schattig! Die reacties krijg ik ook op mijn konijnen met kerst. Zelf zou ik ook nooit konijn eten, moet er niet aan denken om zo’n schattig konijntje op te moeten eten. Fijne feestdagen!

 6. Reply

  Dikke knuffel voor Sooki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge