Februari Nailart Maand – 20 – Holographic

Heuj, het is dit jaar weer een schrikkeljaar en dat betekent dat ik ‘slechts’ 9 dagen achterloop. Ik had een beetje mazzel dat het gister zo’n mooie zonnige dag was. Holografisch is iets wat ik al een tijdje niet meer echt heb op gehad. Daarom kwam het thema weer terug. Ik had onwijs mazzel met het weer, want de zon werkte perfect mee!Ik pakte mijn langvergeten halo hues van Color Club er weer bij. Ik vond ze toen bijna een rib uit mn lijf omdat ze 10 euro per stuk kostte… en ik heb er 5! Ik heb ze toen zeker geswatched, maar ik had het idee dat ik er toen ook al een gradient mee maakte, maar die kan ik niet terug vinden. Omdat ik een gradient wilde maken met blauw – paars – roze – oranje en geel/groen lakte ik mijn nagels alvast in een laagje van de lichtste kleur dat ik de geel groene kleur vond. Dit is Kismet. Een laagje dekt nog niet 100%, maar wel 80% denk ik. Kijk eens hoe mooi holografisch deze nu al is.

De gradient! Ik zweer dat dit de makkelijkste gradient is die ik OOIT gemaakt heb. Ik denk dat het door de holografische microglitter komt. De lak is dun en mengt makkelijk. De lijntjes waren snel in elkaar verlopen en geen bobbelig vlak. Dit is gewoon 1 laagje gradient. Supermakkelijk, want ik verlies natuurlijk zo min mogelijk lak aan het sponsje.

KismetCosmic FateMiss BlissEternal BeautyOver The Moon
Hier even een gekke foto van hoe mijn nagels er tussendoor uitzagen. Ik hou van liquid latex. Je smeert het zo om je vingers heen en je trekt het er zo af. Hoppa, geen kliederboel. Na de gradient deed ik er een sneldrogende topcoat over. Ik was even bang dat het niet goed zou gaan met de holografische microglitter, maar niets was minder waar. Lijkt gewoon alsof er glas overheen zit. Als je het niet doet dan maak je dus kans dat je lak meetrekt als je de plakband verwijdert. Dat had ik met mijn eerste poging. Goed laten drogen dus! Het plakband knippen was nog wel even een klusje. Ik heb het steeds van twee stukjes plakband gemaakt die hopelijk steeds over elkaar heen vielen, en als niet dan deed ik daar een beetje liquid latex over.

Op de foto rechts zie je mijn tweede stap. Ik deed liquid latex over de randen zodat alleen het middenstuk nog ‘bloot’ was zodat ik daaroverheen kan stempelen, maar daarover zometeen meer.
Nog even een foto van uit de zon. Zo zie je maar hoe holografisch de lak is. Zo zie je de gradient veel beter. Dit was precies wat ik in gedachte had. Als ik de gradient zo in de zon zie had ik er misschien nog wel striping tape overheen moeten doen, maar dat is nu een beetje laat.

Ik koos Born Pretty Store plate BP-L010 uit om mee te stempelen. Zo worden de gradients dus ook al wel meer gescheiden. En als extra touch heb ik er nog een rhinestone in de punt op gezet.Omdat ik dit pas bedacht toen de zon net onder ging kon ik dit niet meer fotograferen in de zon. Vandaar een beetje hulp van kunstlicht.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw dat ziet er heel gaaf uit
  Manon recently posted…Shoplog PrimarkMy Profile

 2. Reply

  woahh gorgeous πŸ˜€
  femketje recently posted…Look – Electric Rainbow Madness.My Profile

 3. Reply

  What a strong holo effect. Love it with the stamping on it!
  Manases Andrea recently posted…Reverse french nailsMy Profile

 4. Reply

  Wat een kunstwerk! Prachtig!!
  Natasja recently posted…Happy day! #2 Coffee BreakMy Profile

 5. Reply

  Dat ziet er echt super mooi uit!
  Mariska recently posted…IsaDora 257 Ship Ahoy! & IsaDora 230 Pretty BallerinaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge