Februari Nailart Maand – 12 – Dots

Dots. Stipjes. Even dacht ik ‘Lin wat doe je jezelf aan!’ want ik ben helemaal niet zo’n fan van stipjes. Maar ik moest even inspiratie zoeken. Daarom begon ik maar gewoon ‘gewoonlijk’ met een gradient. En toen zag ik een mandalakleurboek liggen. Mandala’s maken van stipjes. Dat vond ik wel een heel goed idee!
De gradient waar ik mee begon. Koh Pretty Pink – Sally Hansen Giant Peach – Sally Hansen Razz-Berry – Essence Merry Berry.

Ik vond het wel een lieve gradient, maar volgens mij heb ik zo’n kleurverloop wel eerder gemaakt.

En een kleine foto tutorial. Ik begon met stipjes die het midden zouden worden. Ik heb ze op elke nagel op een andere plek gezet. Al vind ik uiteindelijk het patroon op mijn wijsvinger het mooist. Maar dat wist ik tijdens het maken natuurlijk nog niet.

Het zijn niet alleen maar stipjes, maar ik heb ook met een dun kwastje lijntjes gezet. Hier in een rondje erom heen.

Op het rondje heb ik stipjes gezet. Niet te dicht op elkaar want de stipjes vormen het midden van mn blaadjes.

Na blaadjes van dunne lijntjes heb ik blaadjes van stipjes gemaakt, mΓ©t daarin een stipje.

En omdat ik de stipjes niet duidelijk genoeg vond heb ik nog witte, doorzichtige glitters op sommige stippen gezet.

Zonder glitters vind ik de nailart een beetje rommelig. Niet dat je in de zon de glitters supergoed ziet, maar mijn patroon is al duidelijker.Met matte topcoat! Deze nailart schreeuwde gewoon om een matte topcoat. Dan zag ik de glitters pas veel mooier. Zo reflecteren ze het licht ipv dat ze het doorlaten.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind het effect echt heel erg mooi! Ziet er tof uit!
  Eline recently posted…Bobbi Brown Posh Pink Luxe Lip ColorMy Profile

 2. Reply

  Wauw mooi gedaan. Ik vind het kleurverloop van deze combinatie ook prachtig.
  Jessica recently posted…Project beugel 2.0 – Eind in zichtMy Profile

 3. Reply

  de gradient is super πŸ˜€
  femketje recently posted…Essence All That Greys TE – Polishes.My Profile

 4. Reply

  Prachtig zeg! Die glittertjes en matte topcoat maken het echt af!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge