Februari Nailart Maand – 10 – Gradient

Ik had zo onwijs veel zin in de nailart challenge en toen had ik een verschrikkelijke week. Veel pijn, niet goed slapen. Argh. Daar gaat mn inspiratie. Ik heb even de strikjes overgeslagen. 3 mislukte nailarts slokten mn inspiratie op. Maar het maken van de gradient slokte een hoop tijd op.Β  Een dagje later, maar dat haal ik hopelijk wel weer in.

Ik begon met een paarse gradient. Ik maakt eigenlijk nooit gradients die beginnen met wit, maar ik wilde het toch eens proberen. Ik pakte Lady Venezia 002 (wit), OPI You’re Such A Budapest and OPI Bouquet of Violets erbij. Niet mijn netste gradient, maar okay. Ik had eigenlijk nog een kleur tussen lila en paars in nodig, maar ik kon niet de juiste tint vinden.

Man wat is het lang geleden dat ik striping tape erbij pakte. Ik vond het wel weer lastig. Plakt soms niet goed genoeg, vooral langs de randen. Lak die met het maken van de gradient onder de tape komt. Ik wil denk ik vinyls met dit patroon. Een stuk makkelijker. Vergeet de liquid latex niet zodat je vingers snel weer schoon zijn. De gradient loopt nu alleen in de andere richting. Van paars naar wit. Je hebt wel een beetje overlap in het midden, maar verschilt toch net genoeg. Snel de tape verwijderen nadat je de gradient gemaakt heb. Zo krijg je de netste randen.


Bij het zoeken naar paarse lakken kwam ik deze glitterlak van Anny tegen. Big City Shopping. Een lak die ik in Italie kocht. Ofnuja bij 3 producten kreeg. Ik kocht 3 lekker ruikende douchegels en mocht in een bak met nagellakjes grabbelen. Deze sprong er bovenuit. Ik hou van Anny lakken. Lakken goed, fijn kwastje, mooi flesje, en de lak is niet de dik. Deze glitters zijn mooi holografisch en sommige zijn paars. Hier en daar een vierkant glittertje erbij. Ik weet niet of ik deze supergoed bij de nailart vind passen, maar ik vind het wel een mooie glitterlak. Al is deze niet superbijzonder. Anny is voor 9,95 te krijgen bij Douglas.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat gaaf zeg dat ombre effect, en al helemaal met dat patroontje eroverheen. Super leuk gedaan!
  Nicole recently posted…Balea Micellair Cleansing WaterMy Profile

 2. Reply

  Such a smooth transition in the gradient and the nail art came out perfect!

 3. Reply

  De kleuren die je hebt gebruikt vind ik erg mooi, vooral dat ombre effect ook
  Manon recently posted…Treacle Moon | Dusted Cocao Heaven Bath & ShowergelMy Profile

 4. Reply

  love de glitters er bij πŸ˜€
  femketje recently posted…Essence All That Greys TE – Polishes.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge