Februari Nailart Maand – 07 Pastel Galaxy

Ik heb een hoop pastel nailarts gemaakt, maar vrij weinig galaxy nailarts. Ik dacht dat het nu al wel wat vroeg zou zijn voor een schattige paasnailart en besloot weer eens een poging te wagen voor een galaxy nailart.

Ik wilde ook weer een fototutorial maken, maar voor ik het wist had ik de nailart klaar en had ik mn camera niet aangeraakt. Ik had alleen een beginfoto gemaakt. Ik had mijn nagels lila gelakt met OPI You’re Such a Budapest. Daaroverheen heb ik met een sponsje met witte lak gedept. Daarna heb ik hoekjes van het sponsje en allemaal verschillende kleuren eroverheen gedept.

Ik ging een beetje de mist in met de glitterlak. Ik vond OPI In True Stefani Fashion er wel mooi uit zien, maar de lak was een stuk dichter qua glitter dan ik had gehoopt. Ik kon even mn fijne holografische glittertopcoat niet te vinden. Met witte lak en een dottingtool maakte ik stipjes en met een klein kwastje maakte ik sterretjes. Hier en daar bracht ik nog een translusent topcoat aan uit de Winter? Wonderful! collectie. Als laatste pakte ik nog een matte topcoat erbij.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oeh dit is echt heel gaaf! Super mooi!
  Nicole recently posted…Favourite LipsticksMy Profile

 2. Reply

  oehhh super pretty πŸ˜€
  femketje recently posted…Look – Sea Creatures.My Profile

 3. Reply

  Heel erg mooi! Sowieso vind ik de kleurencombi heel mooi πŸ™‚
  Mariska recently posted…Miss Sporty Check Matte nagellak (roze en taupe)My Profile

 4. Reply

  Wauw super mooi ! Leuke kleuren combi ook πŸ™‚ xx
  Priscilla recently posted…Lente trends voor 2016My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge