Februari Nailart Maand – 05 Kisses

Pas de vijfde nailart en ik vind het nu al moeilijk om m’n blogpost op tijd online te zetten. Deels ook omdat ik deze nailart alleen ‘okay’ vind en heb zien twijfelen of ik em wel online moest zetten. Soms denk ik te moeilijk geloof ik.


Ik deed een poging tot saran wrap. Een vorm van nailart die ik al best een tijd niet meer gebruikt heb. Het is niet moeilijk om te maken. Je lakt je nagels in en basiskleur. Deze laat je goed drogen. Je kan er een sneldrogende topcoat overheen doen. De tweede stap is het aanbrengen van een tweede, andere lak. Terwijl deze nog nat is dep je er met een verfrommeld stukje vershoudfolie oveheen. Zo krijg je een leuk patroon in je lak.

Ik gebruikte Essence Forgive me aps basis en Pink& Perfect voor eroverheen in de saran wrap.  Essence Message From The North Pole uit de adventskalender gebruikte ik als topcoat. Leuke aan de lak is dat deze matte opdroogt. Deze zit vol met glassflecks; flakies die net zo groot zijn als shimmers. Deze shiften tussen roze en oranje.


Ik gebruikte een bundle monster plate met allemaal kusjes erop.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    cute met die lipstick afdrukken 🙂
    femketje recently posted…Blushing Hearts Triple Baked Blush – Peachy Keen Heart.My Profile

  2. Reply

    Misschien is hij simpel, maar ik vind hem wel erg leuk 🙂 vind die witte kusjes in combinatie met roze heel erg lief.
    Mariska recently posted…M.A.C. lipsticks wishlistMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge