Februari Nailart Maand – 04 Marble

Steenachtige nagels maken gaat perfect met een stempelkussen! Ik liet jullie laatst al zien dat ik zwart wit marble nagels maakte. Vanaf toen stond ik eigenlijk al te popelen om ze in meerdere kleuren te maken. Nu eens in het roze!

Mijn basiskleur is Essence #lucky. Een felroze lak die vrij standaard is, maar daarom niet minder mooi. Dekt zo goed als in 1 laagje. Ik koos een aantal lakken uit die donkerder waren en die lichter waren. Ik ging voor Catrice Soulful (donkerroze/paars met shimmer), Koh Pretty Pink en Lady Venezia 91 (neon roze). Door de kleurverschillen krijg je diepte.

Ik deed steeds van allemaal kleuren kleine drupjes op mn stempel. Tegen elkaar aan en door te deppen en een beetje te draaien kan je de kleuren laten overlopen. Met een schoon (gedeelte van de) stempel kan je nog een beetje corrigeren. Je kan met een andere lak erover heen stempelen en zo een beetje ‘adervormige’ stukjes maken. Je kan meerder laagjes deppen en tussendoor topcoat aanbrengen voor meer diepte.

Niet zo heel erg marble, maar omdat het een mooie basis is wilde ik er nog overheen stempelen. Ik pakte er een plate MoYou London bij. Tourist Collection 07. Dit is een plate met een beetje parijs thema. Mona Lisa, Eiffeltorens, franse lelie, streepjes (net zoals op behang en hoef je niet met striping tape aan de slag), maar ook deze rozen outline. Ik wilde de basis er nog wel doorheen kunnen zien.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    ik vind die wel erg pretty! subtiel maar toch gorgeous πŸ˜€
    femketje recently posted…Mijn Epic Nieuwe Fab Tas – BagsPlaza.nlMy Profile

  2. Reply

    hij is heel erg mooi, de basis vind ik prachtig en de stempels maken hem echt helemaal af….het lijkt wel wat valentijnachtig hierdoor,
    petra recently posted…Essence, Irresistible fox-trott…My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge