Februari Nailart Maand – 03 Glitter

Een beetje laat, maar het is nog wel 3 februari. Ik heb een pijnlijke nacht achter de rug en daarmee is mijn ritme helemaal naar de maan. Het lukte overdag gewoon helemaal niet. Ik wilde wel iets maken wat ik mooi vond.

Ik wilde wel weer aan de slag gaan met losse glitter. Ik heb een aantal potjes met hexagonale glitters waaronder deze licht gouden en roze glitters. Er is niet echt een truukje voor. Ik begon met een laagje Peel Off Basecoat (van miss sporty). Het lijkt en ruikt precies naar die witte knutsellijm en het droogt minstens net zo langzaam. Ik ben wel blij dat ik even mn geduld op de proef heb gesteld, want het verwijderen gaat zoveel makkelijker.

Daarna heb ik mijn nagels in 1 laagje lichtroze gelakt. Hoeft niet dekkend te zijn. Daarna is het stukjes bedekken met doorzichtige lak. Een die niet snel droogt. Een sateprikker, dottingtool of iets dergelijks om de glitters mee op te pakken en in de natte lak te leggen. Niet duwen, want dan krijg je randen nagellak om je glitters heen.


Met de topcoat eroverheen doen ging het schijnbaar mis, want ik heb een miljoen belletjes in de topcoat. Bummer. Ik twijfelde even om het met photoshop eruit te halen, maar zolang kan ik niet stilzitten.

Op mijn wijsvinger en pink zie je Gosh Frosted Soft Coral. Een lak die ik van een PR bureau kreeg en eigenlijk bijna nooit heb gedragen. Dekt niet helemaal lekker en ik vind de glitters erin wel leuk, maar ik weet het niet. De tint vind ik niet supermooi. Iets meer roze had ik wel leuker gevonden, maar ik vond deze wel goed bij de glitters passen. Het leuke is dat je over sand lakken ook gewoon kan stempelen.En toen bedacht ik me dat ik dezelfde stempel ook gewoon over de glitters kan stempelen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw wat gaaf die glitter
  Manon recently posted…Maak je eigen valentijnscadeau + win €40 shoptegoedMy Profile

 2. Reply

  love die chunky glitter πŸ˜€
  femketje recently posted…Mijn Epic Nieuwe Fab Tas – BagsPlaza.nlMy Profile

 3. Reply

  Love glitters on my nails, but they’re not easy to come off. Haha
  Elmer Anderson recently posted…EarnGO 1.0My Profile

 4. Reply

  Gaaf zeg die glitters. Het lijkt me wel een hel om eraf te halen!
  Nicole recently posted…Favourite LipsticksMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge