Favorieten van 2013

Een tijdje geleden werd ik getagged op Instagram om de Favourite products challenge te doen. Elke dag een van je favoriete producten grammen. Zoiets is niet voor mij weggelegd en ik dacht dat het leuker zou zijn om er een blogpost over te maken. Overzichtelijker en mooiere foto’s.

Nou smokkel ik een beetje, want er zijn een aantal producten die ik niet gebruik. Ik heb geen lipprimer oid. Ik vind het een beetje suf om alleen ‘dat gebruik ik niet’ neer te zetten, dus ik heb er een ander product van gemaakt. Misschien cheaten, maar er staan ook een aantal producten die ik graag gebruik niet bij.

GEZICHT

1. faceprimer dagcreme
Ik gebruik geen faceprimer, maar wat ik wel altijd opdoe voor ik foundation opsmeer is dagcreme. Nuja soms ook wel nachtcreme omdat mijn huid in de winter wel een dikkere creme kan gebruiken. Ik gebruik graag dag en nachtcreme van diadermine. Dit omdat deze cremes hypoallergeen zijn en mijn gezicht wel kan verdragen.

2. foundation
De Maybelline Fit Me foundation vind ik erg fijn. Een foundation op gelbasis die ik niet perse hoef af te poederen. Smeert fijn uit en bedekt die roodheden die ik weg wil hebben.

3. facepowder
Soms gebruik ik wel een poeder en dan heb ik de Skin Finish van Catrice

4. concealer
Ik heb nog niet echt een favoriete. Ik wil echt gaan kijken naar de meer high end concealers. Op het moment gebruik ik de Essence Stay All Day concealer, maar ik heb helemaal niet het idee dat deze de hele dag blijft zitten.

5. blush
Maar 1 favoriete blush? Pfoe dat is wel een hele opgave. Ik denk dat ik voor de Essence Miami Roller Girl blush ga. Een matte gradient blush met oranje en roze. Ik heb deze het meeste gebruikt. Het was een beetje de blush voor als ik niet wist welke ik moest pakken. Als ik voor een shimmery blush ga, kies ik meestal de lumiere blush van make up studio

6. highlighter
Nog zo’n moeilijke keuze. Ik heb een aantal highlighters die ik echt prachtig vind. Zowel budget als high end. Ik ben dit keer voor een high end blush gegaan. En dan nog vond ik het moeilijk kiezen. Ik heb mijn Collistar Patchwork highlighter met net zoveel liefde gebruikt als MAC Soft and Gentle. Ik denk dat ik Soft and Gentle toch iets mooier vind.

7. bronzer
Bronzer is een product wat ik eigenlijk nooit gebruik. Ik heb een bruine lumiere blusher met veel shimmer. Ook heb ik een nieuwe earth poeder van Make Up Studio die ik wil gaan gebruiken om te shapen, maar die heb ik nog niet gebruikt.

OGEN

8. eyeprimer
Ik denk toch wel de Too Faced Shadow Insurace. Ik ben er niet 100% tevreden over, gezien ik de ene keer alleen ‘olie’ uit de tube krijg en de andere keer ook ‘creme’. Maar de creme blijft beter zitten dan andere primers die ik heb.

9. eyeshadow
Daar hoef ik echt niet overna te denken. Ik zeg volmondig Inglot! Geen verrassing denk ik zo. Ik heb twee paletten en ik ben er dol op. Ik wil meer. De oogschaduws brengen zo fijn aan, het pigment is verbluffend, de oogschaduws zijn in alle kleuren verkrijgbaar en je krijgt een gigantische pan.

10. eyeshadow palette
Dan zeg ik het Urban Decay Naked2 palette. Een palette die ik zo opnieuw zou kopen als deze op is. Prachtige naturel kleuren die naar mijn mening goed bij elkaar passen. Het is een stevig palette dat ik wel vaker meeneem als ik een weekendje weg ga. Enige reden dat ik Naked2 zeg in plaats van 1 of 3 is omdat ik de andere twee paletten niet heb. Ik denk dat de kwaliteit hetzelfde is, maar dan met andere kleuren.

11. eyeliner
Ik hou van vloeibare eyeliner in plaats van potloodvorm. Ik heb een zwarte liquid eyeliner van Max die ik heel fijn vind, maar ook de Liquid Ink eyeliner van Essence vind ik heel fijn. Beide hebben een dun kwastje waarmee je dunne (en dikke) lijntjes kan zetten. En super budget.

12. kajal gelliner
Ik heb vele kleuren. Ik vind het echt heel leuk dat Catrice en Essence regelmatig in limited editions nieuwe kleuren uitbrengen. Beide merken brengen fijne gelliners uit die de hele dag blijven zitten. Naast zwart heb ik bruin, mos groen, donkergroen, donkerblauw, smurfenblauw, paars, zilver, goud, van alles. Je kan je gelliner heel mooi afstemmen op je look.

13. mascara
Ik ben zelf erg blij met de Essence Get Big! Lashes mascara’s. Op het moment gebruik ik graag de Triple 3 Black mascara. Het is een mascara die ik nu voor de tweede keer gekocht heb. Ik vind dat deze mooi separeert zonder spinnenpoten te maken. Ik weet dat mensen meer verwachten van een mascara, maar ik ben er blij mee.

14. eyebrow product
Daar ben ik ook nog niet over uit. Ik heb meerdere wenkbrauwpotloden gebruikt en ik geloof dat ik er gewoon niet mee kan werken. Poeder werkt tot nu toe het fijnste en ik gebruik Tease uit het Naked2 palette liever op mijn wenkbrauwen dan op mijn ogen.

LIPPEN

15. lipbase

16. lipbalm
In mijn jaszak zit een Labello met kersensmaak. Een labello die een rode kleur afgeeft, dus naast verzorgend heb je ook een beetje kleur.

17. lipliner

18. lipstick
Pfoe ook deze is enorm moeilijk. Ik weet niet of ik er maar 1 kan opnoemen. In december was het Kiko 606. Iedere keer als ik de lipstick zag dacht ik aan de reden dat ik em kocht. Gewoon durven dragen, and so I did. Door het jaar heen droeg ik graag Maybelline Shocking Coral en MAC Innocence, Beware.

19. lipgloss
De Essence Stay With Me lipglosjes waren een echte ontdekking. Vrij goedkoop en blijven lang zitten. Geven een mooie kleur af en bevatten lievige shimmers.

20. fixing spray

OVERIGE


Andere producten die ik graag gebruikt heb, heb ik zelf even toegevoegd.

21. Haarserum
Ik heb vele sera (?) geprobeerd maar ik blijf terugkomen bij het serum dat ik bij de action koop. Hegron is eigenlijk best een fijn haarmerk dat je voor weinig geld bij Action en Big Bazaar kan kopen. De

22. Haar – Leave In Conditioner
Leave in conditioner is een product wat ik afgelopen jaar ontdekte en waarvan ik niet wist dat ik het miste. Ik kreeg een leave in conditioner van Fuente en het is zo’n fijn product. Mijn haar knapt er zo van op en voelt minder droog aan. Ik was mijn haar twee keer per week en dan verdeel ik een pompje in mijn haar. Het pluist nauwelijks meer en voelt lekker zacht aan.

23. Make Up Remover
Ik gebruik niet veel aan gezichtsverzorging, maar ik gebruik graag de milk van Diadermine. Een van de weinige milks waar ik wel tegen kan en het doet wat het moet doen. Haalt mijn make up eraf.

34. Spray Tan
Een product wat ik heb gekregen en waar ik niet meteen om stond te springen. Ik kreeg een demonstratie en het effect was wel vrij natuurlijk. Alsof ik een dagje op het strand had gelegen. Eigenlijk best handig, want in de winter ben ik vrij bleek en ik voel me met spray tan een stuk minder spook.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Super mooie producten heb je!

 2. Reply

  Leuk artikel, mooie favorieten!
  Ik moet ze nog eens even gaan uitzoeken haha!

  X

 3. Reply

  Wat een mooie producten! Die Essence mascara heb ik afgelopen jaar ook ontdekt, wat is ie fijn en lekker betaalbaar. Eerder kocht ik altijd the falsies van Maybelline, maar voor één daarvan kan ik er 5 van Essence kopen!

 4. Reply

  Wat veel mooie producten! Ik ben ook dol op al die verschillende kleuren gelliner van Catrice en Essence en het haarserum van Hegron gebruik ik erg vaak.

 5. Reply

  Mooie favorieten heb je!

 6. Reply

  Erg mooie favorieten! Naked 2 en mac soft and gentle horen ook zeker in mijn favorieten lijstje thuis!

 7. Reply

  Mooie favorieten allemaal!

 8. Reply

  Ik vind het altijd zo leuk om de oogfavorieten te zien.

 9. Reply

  Wat een mooie favorieten!

 10. Reply

  Mooie favorieten gebruik je

 11. Reply

  mooie favorieten allemaal!

 12. Reply

  Wat een super mooie producten, heel leuk om te zien!

 13. Reply

  Die mascara van Essence vind ik ook erg fijn!

 14. Reply

  Mooi overzicht! Ik snap wel dat dit jouw favorieten zijn!

 15. Reply

  Het Naked 2 palette vind ik super.

 16. Reply

  Prachtige favoriete, zie dat we er zelfs een paar delen (Naked 2, mac, maybelline foundation :-))

 17. Reply

  Wat een mooie favorieten!

 18. Reply

  Ik heb niet veel make-up. Maar ik ben ook fan van de mascara! Kocht deze, omdat een ander tegen viel…

 19. Reply

  Hele hele leuke favorieten! wel veel producten die ik zelf niet heb πŸ˜› eens leuk om bij een andere te zien πŸ˜€

 20. Reply

  Dat serum van de Action is echt heerlijk en is voor een leuke prijs πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge