Favorieten Februari – Essence, Golden Rose, Katy Perry

In de eerste week van maart kunnen mijn favorieten van februari toch nog wel? Ik wist wel dat maart begonnen was, maar had nog niet zo door dat ik nog geen favorietenartikel had gemaakt. Hmm ja, welke producten heb ik eigenlijk het liefste gebruikt?

Make Up Studio Earth Powder – M1

Ja hier heb ik wel een review van geschreven, maar ik ben er echt onwijs blij mee. Het brengt heel makkelijk aan en absoluut niet vlekkerig -iets wat ik met goedkopere bronzers wel eens heb-. Het poeder is niet te gepigmenteerd en blend makkelijk met je foundation. Misschien moet je het een paar keer aanbrengen, maar daarmee krijg je wel het mooiste resultaat. Aanbrengen met een schuin afgesneden fluffy kwast gaat het makkelijkste.

Essence – Metal Glam – Gold Digger Highlighter

Dit is echt mijn favoriete highlighter van afgelopen maand. Die van Catrice was mooi om aan te zien, maar ik heb het idee dat hij op mn huid compleet wegvalt. Van Gold Digger heb je echt maar een heeeel klein beetje nodig voor een mooie highlight. Ja ik ben echtย  blij dat ik deze alsnog gehaald heb. Een stemmetje in mn hoofd had me ervan overtuigd dat ik niet nog een highlighter nodig had. I know right. Nah, gewoon niet meer naar luisteren.

Essence – Glitter Jewels – Glitz and Glam

Ja, wat kan ik zeggen. Ik vind de glitters echt heel mooi bij elkaar passen en die groene gloed vind ik echt prachtig. Voor die 1,99 kan deze naar mijn mening echt niet aan je stash ontbreken!

Catrice – Crushed Crystals – Call me Princess

Ik ben niet zo’n fan van de crushed crystals, maar deze kleurencombi is echt prachtig. Nars Orgasm, of Sleek Rose Gold in een flesje. Een mooie roze kleur met heeel veel gouden glitters. Ik doe er zelf nog twee laagjes topcoat overheen en de gouden glitters blijven glimmen.

Golden Rose – Rich Color – 19

Hier hebben jullie nog niets over kunnen lezen op mijn blog, maar daar komt verandering in! Ik vind dit echt zo’n prachtige kleur en de lakken brengen echt onwijs fijn aan. Ik heb 5 van deze lakjes om te swatchen en ze zijn allemaal erg mooi. Deze dekt met 1 laagje. Goed gedaan Golden Rose!


Kruidvat Professional – Make Up Kwasten Reiniger

Hier heb ik eigenlijk nog nooit iets over geschreven, maar het is een product wat ik graag gebruik. Ik vind mijn kwasten wassen echt een onwijze rotklus omdat ik dan echt een half uur in de badkamer sta. En dan doet mn rug echt zeer. Nu maak ik mn kwasten gewoon met kwastenreiniger schoon iedere keer nadat ik ze gebruikt heb. Begin ik steeds met schone kwasten en dat is beter voor mn huid.

Ik zag laatst trouwens iemand die dr kwasten op een agarplaatje heeft uitgestreken en laten kweken. Op zo’n plaatje groeien bacterien. Eerst heeft ze kwasten die een paar keer gebruikt heeft uitgestreken op plaat A en vervolgens schoongemaakt met kwastenreiniger enย  uitgestreken op plaat B. Het resultaat was een hoop vlekjes op de plaat A en maar 1 plekje op plaat B.

Vooral mn foundation kwast maak ik het liefste dagelijks schoon. Dan kost het me maar twee watjes, mn kwast is dan weer schoon. Ik vind het wel heel fijn dat de reiniger niet zo sterk naar alcohol ruikt, maar als je goed ruikt, ruik je de alcohol wel. Zoals je ziet heb ik mn tweede fles al bijna leeg. Ik heb die van HEMA of MAC nog niet gebruikt, maar ik vind deze goed genoeg werken. Ik weet niet of die andere misschien beter zijn, maar ja, dit werkt voor mijn gevoel goed. Goede zet van Kruidvat!

Maybelline Colour Sensational – Fuschia Flash

Ik heb nu drie van deze Colour Sensational lipstick en I’m hooked. Ze blijven fijn zitten, maken mijn lippen zacht en de kleur is echt a-ma-zing. De lipsticks ruiken lekker naar vanille en overleven een middagje prima.

Katy Perry – Killer Queen

Lancome La Vie Est Belle is mijn absolute favoriete parfum, maar deze Killer Queen is hard op weg om nummer 2 te worden. Ik draag deze geur echt graag. Bijna dagelijks en ik ben echt tevreden met de draagtijd en ja, de geur valt wel in het straatje als La Vie Est Belle. Het flesje blijft ook echt gaaf, maar ik vind het toch wel jammer dat deze niet kan staan.

Wat zijn jouw favo producten van de laatste tijd?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie producten! Ik ben sinds kort gek op de blush van Benefit!

 2. Reply

  Mooie producten !!

 3. Reply

  Mooie favorieten! De nieuwe blush van Catrice heeft mijn hart gestolen ๐Ÿ™‚

 4. Reply

  Dat stemmetje in je hoofd: gewoon negeren inderdaad! ๐Ÿ™‚ Die kwastenreiniger is echt heel geweldig, grappig ook dat zij er een testje mee heeft gedaan! Mijn favo product van afgelopen maand is de nagellak van de Primark. Het kwastje is prut, maar de kleur is geweldig!

 5. Reply

  Oeeeh fijne favorieten!

 6. Reply

  love die metal glam highlighter

 7. Reply

  prachtige favoriete, maybelline lipstick ziet er inderdaad errug mooi uit <3

 8. Reply

  Mooie producten, vind het lakje van golden rose erg mooi ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge