Favoriete Nailarts 2014

Afgelopen jaar was wel weer een druk nailart jaar. Ik heb ze geteld en er staan nu 168 nailarts online. Dat is gemiddeld toch wel bijna om de dag 1 nailart online. Met de 31 day nailart challenge gaat het ook wel hard. 1 maand lang elke dag een nailart online. Ja van die 168 heb ik natuurlijk ook favorieten. Ik wilde een top 10 maken, maar ik kon tussen deze 13 niet kiezen.
Dromenvanger

Deze nailart maakte ik voor mijn ABC nailart challenge. Een challenge waar ik bewust geen tijd op zette en dat is maar goed ook. In 2015 eens mee verder gaan!


Starwonder

Het was een beetje gek. Begin van het jaar begon ik samen met Lin van Linsloves aan een challenge en zonder seintje was ze in ene foetsie. Niet getreurd, want ik maakte een hele toffe nailart voor de challenge. Eigenlijk een soort nailart die ik maar gewoon tot Starwonder heb omgedoopt, want dit vind ik er zo tof uit zien in allerlei kleuren. Als ik een snelle nailart wil maar even niet weet wat ik wil; Starwonder.


Candy

Ik maak graag gradients en het liefste met zoveel mogelijk kleuren op mijn nagels. Ik denk dat ik deze pastelkleurige toch het mooiste vond van afgelopen jaar. Ik heb eroverheen nog iets met wit en hoekjes gedaan, maar zonder vind ik de nailart toch het mooist.


A-Cross Space

Ik vond het zelf een hele ingenieuze naam en ook een hele leuke nailart geworden. Neon galaxy in een vormpje. Galaxy nails is iets wat ik in 2015 veel vaker wil maken.


Sochi Mosaic

Ik schaam me nogsteeds een beetje voor de nepnagel, maar ik had echt geen zin om mijn nagels kort te knippen. Maar goed ook, anders had ik geen ruimte op mijn nagels om deze mosaiek te maken. Ik vond de olympische spelen heel gaaf om te zien en overal zag ik het patroon terug.


Reinvention

Supertof idee. Een van mijn favo bloggers bedacht begin van het jaar dat het leuk zou zijn als we maandelijks een thema nailart zouden maken met de nailart community. Of je nou een blog hebt of niet, gewoon meedoen. Hoeft niet maandelijks. Gelukkig maar, want ik ben het vaker vergeten dan dat ik heb meegedaan. De eerste keer maakte ik wel een toffe gradient.


Dierendag

Dit jaar was het echt zo lang nog superlekker weer. Zo onwijs fijn. Zo was het in oktober nog rokjes weer. Ik weet nog dat we gingen fietsen en dat ik toen deze nailart had. OOk was ik heel blij dat ik nog een aantal nailarts klaar had liggen, want ik wilde deze konijntjes echt NIET van mijn nagels afhalen. Na een chip op elke nagel heb ik ze er toch maar afgehaald, maar dat was gelukkig pas na een week ofzo.


Recreate A Manicure You Love

De laatste challenge van de 31 Day Nailart Challenge maakte ik nagels na van de Cirque Burlesque collectie. Ik vond zezo mooi. HOlografisch en supertof.


Bright Triangles

Hoeveel inspiratie ik had tijdens het maken, zo weinig inspiratie had ik voor ene naam. Ik hou van zulke vormpjes met striping tape. Het is een hoop gepruts, maar ik had zulke vrolijke nagels.


Royals

Ik vind sand gradients echt superleuk om te doen. Ik heb ze in een aantal kleuren gemaakt, maar deze roze vond ik er toch bovenuit steken.


Geometric and Gold

Zulke geometrische prutswerkjes is helemaal mijn ding. Ik vind ze nogsteeds onwijs gaaf. Je doet er omwijs lang over om te maken, maar de tijd vond ik het helemaal waard.


Warm Copper

Sommige gradients zijn gewoon voorbestemd. Zo ook deze. Jammer dat de striping tape niet helemaal goed plakte, maar nogsteeds vind ik em heel mooi geworden.


Stained Glass

Wederom een prutswerkje, maar ik vind deze ook erg mooi geworden. Glas in lood nagels vind ik erg tof. Ik vind het wel een leuk idee om elk jaar kerst glas in lood nagels te maken.

[poll=”17″]

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik heb voor Royals gekozen, maar Warm Copper is wat mij betreft een gedeelde eerste plaats. Ik vind ze allebei supermooi.

  Alvast de beste wensen voor 2015!
  Joyce recently posted…Sparkly blue with thingies on topMy Profile

 2. Reply

  Je hebt een boel mooie nail arts gemaakt!
  Manon recently posted…Mijn kerstcadeau; Parfum van Thierry Mugler ‘Alien’My Profile

 3. Reply

  Echt hele mooie creaties zeg. Ik sta er altijd echt versteld van hoe mooi jij dat kan!
  Nicole recently posted…E.L.F. Tinted LipbalmMy Profile

 4. Reply

  Wat een mooie creaties heb je gemaakt! Ik heb voor bright triangles gekozen. lekker vrolijk πŸ˜‰
  Ilse recently posted…De best bekeken posts van 2014My Profile

 5. Reply

  Je hebt erg mooie dingen gemaakt dit jaar, ik heb gekozen voor Reivention gekozen, mooi, vrolijk en niet te overheersen druk….
  Petra recently posted…Hema, Pure shine, Glossy lipstick 11, Violet …My Profile

 6. Reply

  Ik ben echt fan van je nail-arts, ze zijn zo leuk! Ik heb gestemd op Candy.
  Beau recently posted…HEMA Passionate Foaming shower gelMy Profile

 7. Reply

  Ze zijn allemaal zo kleurrijk, mooi en vrolijk! Ik hou van je nail arts en hoop er nog vele meer te zien in 2015!
  NailTalk recently posted…Stamping Catrice & MoYou – Nail ArtMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge