Favo Muziek # 9

Bij ons thuis is het nooit stil. Nou, als ik slaap dan, maar verder klinkt er eigenlijk altijd wel muziek. Somige liedjes blijven nou eenmaal te leuk om te luisteren.

Macklemore Ft Ryan Lewis – Can’t Hold Us
Dit nummer heb ik op vakantie voor het eerst gehoord. Meestal is dit niet zo mijn stijl muziek, maar dit nummer bleef in mijn hoofd hangen. Thuis bekeek ik de clip en wow, wat is die supervet! Ik heb daarna ook gelijk Pirates of the Caribbean weer gekeken.

Victoria Justice – Gold
Ik word echt vrolijk van dit liedje. Lekker girly. Ik geloof dat Victoria Justice ook zo’n Disney sterretje is en maakt nu dus ook haar muziek gebuut met van wat ik zag eerste serieuze single die kans maakt.

Krystl – Blurred Lines (cover @giel 3fm)
Ik vind deze versie van Blurred Lines zoveel leuker dan het orrigineel. Het liedje begint langzaam en wordt daarna vrolijk. Ook superleuk hoe ze de text heeft omgedraaid en dat de rapper een eigen stukje heeft gemaakt en het liedje daardoor weer van melodie veranderd.

Kelly Clarkson – Tie It Up
Ik denk nog lang niet aan trouwen! Maar Kelly is laatst getrouwed en heeft er een supervrolijk liedje over gemaakt. Ik vind het tof dat fans allemaal trouwfoto’s en filmpjes konden insturen en dat die gebruikt zijn voor de video. De country vibe van het liedje vind ik zelf best leuk voor af en toe.

Demi Lovato – Made In The USA
Nou hou ik zelf niet zo van dat onwijze amerikaanse, maar ik hou van Demi en ik vind dit toch wel een van de leukste nummers van dr nieuwste album samen met heart attack. Het idee van de clip vind ook wel leuk en grappig dat ze de clip zelf heeft geregiseerd.

Welke liedjes luisteren jullie graag/vaak?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Superleuke nummers :3

 2. Reply

  Leuke nummers! Ik luister op dit moment de kerst cd van Michael Buble, haha.

 3. Reply

  Super nummer die Macklemore Ft Ryan Lewis โ€“ Canโ€™t Hold Us gelijk tussen mijn favoriete gezet ๐Ÿ˜€
  en jup demi’s nummers zin cool ๐Ÿ™‚

  Trust me, mijn nummers heb je waarschijnlijk nog nooit van gehoord ๐Ÿ˜€
  The Willow Maid – Erutan
  V.Kๅ…‹ – ๅ„„ๅ…‰ๅนด็š„่ท้›ข ๅฎ˜ๆ–นๅฎŒๆ•ด็‰ˆ้Ÿณๆช”
  BoA – White Wishes
  Ayumi Hamasaki – Moments

  ๐Ÿ˜€

  1. Reply

   Hmm toch weer eens Ayumi op youtube opzoeken. Ik heb een van dr albums (weet niet meer welke) best vaak geluisterd, samen met Vanilla van Gackt ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge