Favo Liedjes van de Week #10

Ik hou van muziek. Zonder is het mij te stil en ik heb een gigantische playlist. Toch zijn er elke week wel liedjes die er meer bovenuit steken dan de andere. Dit zijn de liedjes die ik de laatste tijd veel luister.

Lucy Hale – You Sound Good To Me

Een gloednieuw liedje! Ik ben niet zo’n fan van Pretty Little Liars, het is mij teveel rekkerij, maar ik vond het eerste seizoen wel heel tof. Lucy Hale (Aria Montgomery) ontdekte dat ze ook best leuk kon zingen en voor zover ik weet is dit haar eerste echte single. I like. Voor fans van oa Taylor Swift.

Neon Jungle – Trouble

Lekker dancenummer. Zo’n nummer wat ik tijdens het opruimen opzet en me gelijk helemaal vrolijk maakt. Wel leuk dat Neon Jungle een nieuwe meidenband-ish is. 4 Meiden die muziek maken en over een tijdje komt er ook een album aan. Hun tweede single hoef ik dan weer helemaal niet, dus we’ll see.

Katy Perry – Unconditionally

Dit is echt een nummer wat voor mij veel meer betekenis kreeg door de clip en ik pas na de clip kon waarderen. Tijdens het luisteren flitsen ook beelden van de clip door mijn hoofd. Wel echt een van de mooiste clips van het jaar.

James Arthur – Impossible

Een liedje wat ik via SoundHound ontdekte. Soms sta je kleding te passen en dan hoor je een tof nummer. Snel even naar je telefoon grijpen en checken wel nummer het is! Ik heb verder geen idee wie hij is, uit de clip begrijp ik iets met X Got Talent oid (die shows volg ik echt niet), maar het nummer is prachtig.

Shane Filan – Knee Deep In My Heart

Mijn hart brak toen Westlife uit elkaar ging, maar Shane, de leadzanger ging gelukkig verder en heeft voor mij een van de leukste albums van 2013 gemaakt. Dit is mijn favo nummer van het album.

Wat is jouw favo nummer op het moment?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  gave nummers πŸ˜€

 2. Reply

  Leuke liedjes.
  Liefs, xxx

 3. Reply

  Leuke liedjes zeg!!

 4. Reply

  You sound good to me vind ik ook heel leuk! Ik ben dan wel fan van PLL πŸ™‚

 5. Reply

  Oeh ik vind vooral het eerste en laatste nummer heel leuk!

 6. Reply

  Ik vind het nummer van Lucy Hale zelf ook erg tof!

 7. Reply

  Leuke liedjes, vooral de laatste 2!

 8. Reply

  Hey wat leuk! Ik wist niet dat Lucy zingt! Zelf ben ik wel een PLL fan, ik blijf nieuwsgierig haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge