Fashion Love – Maura

Ik ben zo onwijs blij met mn nieuwe jas, maar het is nu nog veel te warm om em aan te doen. Ik wilde mn jas toch even aandoen en Pieter was zo lief om foto’s te maken. Ik word weer helemaal blij als ik naar de foto’s kijk.


Maura? De jas heeft gewoon een naam. Net als dat tassen dat ook hebben, heeft deze jas ook een naam. Maura. Maura heeft dus twee kleuren die in elkaar overlopen. Van felroze naar feloranje. Begin van het jaar werd ik verliefd op de jas toen ik Irene Moors erin zag in een fotoshoot voor de Vrouw.


Maar ja, wat was de jas duur. Deze jas van Claudia Strater kostte maar liefst 330 euro. Ik had gedacht dat ik er langzaam voor zou sparen en tegen kerst een keer de jas zou kopen. Als kado voor mezelf. Toen ik de jas in de sale zag hangen begon het toch te kriebelen. Maura hing daar met 30% korting en dat scheelde toch even 100 euro. 230 euro is nogsteeds veel, maar al een stuk minder. Het filiaal in Hoog Catherijne had er nog twee. Een in maat 38 en een in 42. De laatste twee. Ik wilde toch de jas passen en de 42 zat als gegoten. De verkoopster zei niet veel, maar wist niet of de jas nog terugkwam na de sale. Misschien was het een verkooppraatje, maar wat nou als die jas er over 2 maanden niet meer was.

JAS – CLAUDIA STRATER – MAURA
TOPJE – BLAUWE BASIC MISS ETAM
BROEK – HEMA
SCHOENEN – VAN HAREN

De jas is een stukje zwaarder dan hij eruit ziet op de foto’s. De stof voelt enorm waterafstotend aan, maar ik ga Maura toch nog impregneren. De binnenkant van de jas is bijna helemaal rood. Aan de binnenkant zitten nog wel vakjes, maar de grote zakken aan de voorkant vind in in ieder geval onwijs fijn. Ik vind het ceintuur niet hele fijn, maar weet niet of ik die weg zou laten. Ik voel me gelijk een celeb in de jas. I love it.

In een opwelling ben ik gewoon naar de kassa gelopen. Ik moest de jas hebben. Ik voelde me wel even gek, want om te betalen moest ik mn miss etam tasje even neerleggen. Ik had daar net voor 20 euro een vestje en een topje gekocht. Ja, en dan nu een jas van ruim 200 euro kopen. Misschien nog aparter; nadat ik had afgerekend en met mijn tasje vol joy naar buiten liep kon in ene wel elke verkoopster doei zeggen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Het is echt een schitterende jas die je goed staat! En natuurlijk zeggen alle verkoopsters je gedag na zo’n aankoop! ☺️
  Mandy recently posted…NOTD: pink/glitter watermarbleMy Profile

 2. Reply

  Wat een mooie kleuren!
  Jaimy en Laura recently posted…Robijn wasmiddel+wasverzachter met de geur van ZwitsalMy Profile

 3. Reply

  Mooie jas! Wel duur, dat is een feit. Dit leg je ff niet zomaar neer.
  Echter ik begrijp het! Dit deed ik toen ik jong was ook wel eens. Een colbert van 250,- gulden (heel wat jaren terug) en een jeans van 200,- waren toen mijn uitspatters!
  Je leeft maar 1 keer…
  Dus geniet van je jas!
  Sonja recently posted…Shoptip: Webstash.nlMy Profile

 4. Reply

  Ik vind je jas echt heel erg mooi! Geweldige kleuren en staat je heel goed!
  Mirjam recently posted…OPI lanceert nieuwe najaar/wintercollectie 2014My Profile

 5. Reply

  hij is zo stoer πŸ˜€
  femketje recently posted…FOTD 14/7; Blurred Lines.My Profile

 6. Reply

  Wat een vrolijke jas ! Staat je echt goed
  Manon recently posted…Bestelling bij OriflameMy Profile

 7. Reply

  Wauw je straalt helemaal!Prachtige jas zeg!
  Stella recently posted…On my way from ebay #2My Profile

 8. Reply

  Hij staat je geweldig! Je straalt ook helemaal. Echt een goede aankoop dus πŸ™‚
  PinkFairy recently posted…Glitter Gal nagellak: Nude & Belgian ChocolateMy Profile

 9. Reply

  Geniet er maar van, de jas staat je geweldig!

 10. Reply

  zo mooi fotoshoot. Je ziet hoe je geniet en hoe trots je op je jas bent. Moge jij hem in gezonheid versleten

 11. Reply

  zo mooi fotoshoot. Je ziet hoe je geniet en hoe trots je op je jas bent. Moge jij hem in gezondheid versleten

 12. Reply

  Hij staat je heel erg mooi! πŸ˜€ leuke foto’s!
  Mariska recently posted…iPhone 5s besteld!My Profile

 13. Reply

  wat een prachtige jas heb je gescoord.
  Je straalt er helemaal ! Pieter heeft mooie foto’s gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge