Fashion || Hippe Sjaals Deze Winter

 

Het blijft ’s ochtends langer donker en ’s avonds blijft de zon ook niet lang meer schijnen. Dat betekent dat het koude winterweer niet ver weg kan zijn. Hoog tijd dus om te kijken naar de laatste mode op het gebied van wintersportkleding en wel speciaal de laatste trends op het gebied van sjaals. We hebben het niet over de gewone sjaals, maar over de apartere sjaals. Hieronder worden drie sjaaltypes besproken die je veel zult zien in de winkels.

Tunnelsjaal

Deze sjaals hebben geen begin en geen einde en kan je gemakkelijk op meerdere manieren dragen. Bij erg koud weer kan je de sjaal twee keer om je nek slaan zodat er geen kou in je nek komt. Bij wat warmer weer kan je de sjaal als mooi accessoire nonchalant om je nek laten hangen. Dit trend is dat tunnesjaals gebreid zijn, de meeste kleuren zijn lichte winterkleuren zoals crème.

Theedoeksjaal

We hebben deze sjaal een aantal jaren niet gezien in het fashionbeeld, maar deze winter maakt de zogenaamde ‘theedoeksjaal’ officieel zijn comeback in de winkels. Hoewel je deze sjaal niet warm genoeg is om te dragen als het kwik onder nul komt is dit toch zeker een trend die veel in het straatbeeld te zien is. In veel winkels zijn de vierkante sjaals met typische noord-afrikaanse motieven in herfstige kleuren te koop, kijk bijvoorbeeld eens op Zalando voor inspiratie. De kleuren die je hier ziet zijn bruin, bordeauxrood, paars en andere herfstkleuren.

Mutssjaal

Als er een dikke laag ijs op de sloten ligt en er een dun laagje sneeuw op de straat ligt dan is het verstandig om een mutssjaal te kopen of, als je er al een hebt,  deze uit de kast te trekken. Deze muts heeft aan beide kanten twee flappen die erg lang uitlopen. Je kan de lappen gebruiken als sjaal, waardoor er geen ruimte tussen de muts en je sjaal zit waardoor je gegarandeerd geen koude nek krijgt!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zalando

More about Lin

Comments

  1. Reply

    doe mij maar tunnelsjaals 😀

  2. Reply

    Ik draag zelf een cirkelsjaal (of zoals jij het noemt tunnelsjaal) Vind die zo fijn en lekker warm!

  3. Reply

    Vind heel veel sjaals wel fijn eigenlijk alleen de laatste niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge