Etos – Quick Dry 108 & Glitter Nails 001 + 003

Mijn moeder kocht een aantal lakjes bij de Etos en mijn oog zag een dupe. Ik leende de lakjes en swatchte ze. Ik weet dat ik paarsliefhebbers heb tussen mijn lezeressen, dus hier twee mooie paarse lakken voor een budget prijs!

Etos Quick Dry Nail Polish 108 is een donkerpaarse metallic lak. De shimmer maakt het meestal vrij streperig, maar dat valt bij deze lak wel mee. Het leuke vond ik toch wel dat het met een laagje dekt. Ik heb een tweede laagje aangebracht zodat de lak iets egaler dekt. Ik vind de shimmer wel erg mooi.

Etos heeft ook een reeks glitterlakken die onwijs mooi zijn. Ik heb al wel vaker met deze lak in mijn handen gestaan, maar geen idee waarom ik die niet mee heb genomen. De lak heeft een hele hoop holografische glitters. Klein en groot. Nadeel aan deze lak is dat je deze over een donkere lak moet doen omdat deze een paarse basis hebt. Nuja, over wit wordt het lila en over roze zal deze er ook paaser uitzien, maar het zou nog wel kunnen. Over geel wordt het denk ik een beetje een vies kleurtje. Al is het door de holografische glitters altijd wel goed. Gezien ik toch al een paarse lak ophad, heb ik deze er gewoon overheen gelakt. Ziet dat er niet awesome uit?

En dan de dupe… moet jij niet ook direct denken aan die zilvere lak uit de Superheroes collectie van Essence? Ik in ieder geval wel. Ik heb deze lak nog nooit in de winkel zien liggen (ik heb waarschijnlijk niet goed genoeg gekeken, ik kijk eigenlijk niet zo vaak bij de etos nagellakken).  Maar ik was onwijs benieuwd. Ik snap helemaal waarom mn moeder deze meenam. De lak dekt al met 1 laagje. Ideaal toch?

Ik kon de lak niet vinden omdat deze al ingepakt was, maar het grote verschil tussen de Etos lak en die van Essence zijn vooral de glitters. Bij Etos liggen de glitters er bovenop. De glitters zijn chunky en je krijgt het textured effect. Op de foto’s zie je maar 1 laagje, maar als er twee aanbrengt heb je meer glitters en meer texture. De Essence lak heeft de texture helemaal niet. De glitters zijn zo klein of plat dat je gladde nagels hebt als de lak is opgedroogd. Nadeel van de Essence lak is dat deze niet meer te krijgen is. Qua prijs zijn ze ongeveer gelijk, maar de Etos lak is altijd verkrijgbaar.

Volgens mij kost nagellak van de Etos 2,49 per stuk en ik zou de paarse holografische glittertopper aanraden. Deze is echt onwijs mooi!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wow, ik had niet verwacht dat ze zo mooi zouden zijn 🙂
  Beau recently posted…Spam je blog!My Profile

 2. Reply

  De laatste lak is een nieuwe lak. De collectie is vernieuwd. Ze hebben nu ook sugarlakjes, partylakjes(glitter), cupcake(soort speckled), matte vevet(semimatte glitter) etc. Hij inderdaad mooi. Ik heb er al 3x mee in mijn handen gestaan en elke dacht ik ik heb al zoiets zonder te denken aan mijn 2 flesjes van die van de superheroes collectie. Als deze in 1x dekt is het wel aantrekkelijk om toch te kopen misschien. Ik draag die van superheroes erg graag nl.

  1. Reply

   Herstel juist de oude collectie. Tegenwoordig hebben ze namen en geen nummers. Helaas niet kunnen vinden vandaag bij de etos hier in de buurt

 3. Reply

  Wat een mooie lakjes!
  Jewel-Nails recently posted…Mijn Blond collectieMy Profile

 4. Reply

  Wauw ik vind ze allemaal heel erg mooi!
  Paola recently posted…Essence All about paradise palette 04 ParadiseMy Profile

 5. Reply

  Het zijn erg mooie lakjes, inderdaad een dupe van Essence
  Mandy recently posted…Swatches | Catrice Luxury Lacquers Sand’SationMy Profile

 6. Reply

  Leuke pretty lakjes :3
  femketje recently posted…Rimmel Blush – 190 Coral.My Profile

 7. Reply

  Wat een mooie lakken. Die zilveren vind ik het mooiste.

 8. Reply

  Wat een prachtige lakken! De nieuwe Etos lakken zijn wel echt een schot in de roos.
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Purple PanicMy Profile

 9. Reply

  Die laatste twee zijn heel mooi!
  Mariska recently posted…Spring has Sprung tagMy Profile

 10. Reply

  Wow, heel mooi, wij zijn ontzettende fans van paars, dus ik ga gauw even shoppen. Dank je voor de tip.
  Groetjes Irene.

 11. Reply

  Ik had niet verwacht dat ze zo mooi zouden zijn, vooral de zilverkleurige lak vind ik prachtig!!
  Stella recently posted…Triple Chocolate CheesecakeMy Profile

 12. Reply

  Wauw, wat een mooi lakken. En daarnaast: wat een prachtige nagels een mooi gelakt!!
  Alette recently posted…Fotoshoot Dreamy & ColorfullMy Profile

 13. Reply

  wat een onwijs leuke kleurtjes van etos
  Angelique recently posted…Einde verhaal: Mijn gebitMy Profile

 14. Reply

  Ik ga voor de paarse lak! Wat een plaatje! De glitters vind ik mooi, maar echt extreem irritant met eraf halen.
  Agneta recently posted…Beauty swap filmpje…My Profile

 15. Reply

  Etos was het merk waarmee ik begon maar zo te zien is het aardig vooruit gegaan en de dupe is wel ontzettend tof ik zag het verschil niet eens 😉
  Dana recently posted…TAG: Too Much Information!My Profile

 16. Reply

  Wat kocht ze een aantal prachtige lakken, wauw.

 17. Reply

  De zilveren nagellak vind ik echt geweldig!
  Mandy recently posted…Mandy’s ABCMy Profile

 18. Reply

  Op de paarse lak ziet het er mooi uit
  Mariska recently posted…MAC PlaylandMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge