Essie – Viva Antiqua!

Vorige week woensdag had kruidvat een shopavond waar je met een bonnetje het tweede product van Essence en Catrice met 50% korting kon kopen. Na de vakantie was ik wel benieuwd wat voor nieuwe producten er al in de schappen lagen. Dit nam ik mee. Niet veel. Een mooie roze lak en een topper. En deze lak van Essie die ik ook met 50% korting scoorde. Geen idee of deze nog goed verkrijgbaar is, maar ik wilde em nog wel op de foto zetten.Ik koop bijna geen Essie lakken meer. Ik vind de kwaliteit van de drogisterijlakken minder dan die van de salonlakken en de prijs is wel bijna hetzelfde (9,99 voor drogisterijlakken vs 13,95 toendertijd voor salonlakken). Ik snap het ergens wel, maar toch. Essie heeft vooral creamy lakken en dan vind ik die van Essence en Catrice minstens net zo goed. Voor de lakken met iets anders erin wil ik wel een uitzondering maken. Vandaar deze Viva Antigua. I like. Mooie zeeblauwe kleur die me direct aan vkaantie doet denken. Helemaal door die flakies erin, want dat is net zeewater zo dat gebroken wordt door de golven. I love.

In de schaduw lijkt deze een stukje blauwer. Of misschien is het juist dat deze in de zon geler wordt. I dunno. De lak dekt met 2 laagjes prima en daarmee in mijn ogen een topper van Essie. Fijn breed kwastje (dat hadden de salonlakken dan weer niet!) en gewoon twee dunne laagjes (ik durfde wel, want ik bracht geen basecoat aan bedenk ik me nu)(mss heb ik toch nog een beetje last van jet lag een week later omdat ik geen basecoat gebruikte. wow!). Er zit geen topcoat over en ik lakte deze voor ik ging slapen, dus dubbel approved! Geen dekbedafdruk en nog wel veel belangrijker, na 24u dragen geen verkleurde nagels. Geen stain whatsoever. I like.

 

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge