Essie || Fiji & Jag-U-Are

Essie vind ik een heel fijn merk, maar ik koop het niet zo heel vaak, omdat ik de flesjes toch best duur vind. Sinds vorig jaar maart/april is Essie ook bij de Etos te koop en loop ik af en toe binnen om te kijken of ik niet misschien een grote rode 50% kortingssticker kan bespeuren. Afgelopen zaterdag liep ik de Etos binnen en nam ik twee Essie lakken voor de helft van de prijs mee. Bij thuiskomst vroeg Pieter me of ik alvast lakken voor Kerst had gekocht, lekkerding.

Jag-U-Are

Rood is een kleur die ik nauwelijks draag. De aantal rode lakken die ik heb kan je op 1 hand tellen en ik heb ook nauwelijks rode kledingstukken. Toch nam ik deze mee. Ik vond de kleur rood mooi en deze rode lak heeft shimmer. Niet perse bijzonder, maar wel mooi. Misschien pak ik nu wel vaker rode lak. Ook kan deze misschien wel van pas komen bij nailart. Jag-U-Are dekt met twee laagjes.

Fiji

Toen ik Fiji in mijn handen had moest ik direct aan Pure Porcelein van Orly. Het lijkt wit, maar is dat net niet. Het is wit met een druppeltje roze. Toen ik ermee in mijn handen stond ben ik even gaan googlen en kwam bij de mooie swatches van Spektor’s nails uit. Glitter moet ik nog een keer toevoegen, maar ik hou wel van zo’n tint op zijn tijd. Ik moet eerlijk zeggen dat dit niet het makkelijkste lakje is van Essie. De eerste keer dat ik het opdeed, bracht ik onbewust twee dikke lagen van de lak aan terwijl ik niet perse veel lak op mijn kwastje had. Het werd bobbelig en droogde heel langzaam. Ja daar had ik niets aan en haalde het eraf. Ik heb toen mijn kwastje heel erg afgeveegd en hele dunne laagjes aangebracht. Na 4 hele dunne laagjes had ik een mooi resultaat. Excuus nog voor mijn nagelriemen.

Heb jij wel eens Essie met 50% korting gekocht? De drogisterijlakken van Essie zijn oa bij de Etos te koop voor €10,16. Dit zijn ook de lakken van Essie met een breed kwastje.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind vooral de rode heel erg mooi!!

 2. Reply

  fiji is echt super pretty πŸ˜€

 3. Reply

  Gotta love 50% korting, haha! Vind de roze wel tof, jammer dat de roze wat minder fijn lakte.

 4. Reply

  Mooie lakjes! Vooral Fiji is prachig!

 5. Reply

  Ik heb er ook al twee met 50% korting gekocht πŸ˜€ Leuke kleurtjes!!

 6. Reply

  Wauw ik vind Fiji echt prachtig!

 7. Reply

  Beide mooie kleuren! πŸ˜€

 8. Reply

  Fiji is heel speciaal, mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge