Essie – Encrusted Treasures – Lots of Lux & On A Silver Platter

Ik heb de foto’s wel voorbij zien komen van de Essie Encrusted Treasures collectie, maar ik heb ze nooit bij de Etos zien liggen of ergens anders in de winkel. Ik was ze alweer glad vergeten en de collectie ook. Ik wist niet eens meer welke mijn favoriet waren. Met Koningsmarkt waren de winkels ook open en in Deurne kwam ik deze twee mooie lakken tegen. Ojahh, daar had ik wel swatches van gezien, maar hoe die eruit zagen.. eeehm? Geen idee meer. Het was een complete verrassing dat de blauwe een zand lak was. Mja, ze zagen er stunning uit in het flesje, dat kon toch niet tegenvallen?Essie – Lots of Lux

Ik laat de foto’s maar gewoon voor zich spreken. Ik ben amazed. Ik vind dit zo’n mooie rijke kleur blauw en de gouden glitters erin doen het em echt. Je ziet ze misschien niet zo goed op de foto’s, maar zonder zou de lak er een stuk anders uitzien. Dit zijn twee laagjes.


Ter vergelijking heb ik Anny Blue Hypnosis erbij gepakt. Een zelfde soort blauwe lak, maar zonder de gouden glitters. De blauwe kleur is nagenoeg hetzelfde, maar door de gouden glitters ziet Lots of Lux er heel anders uit. Wel grappig dat beide zandlakken er in het flesje een beetje duochrome uitzien en mja, ik weet eigenlijk niet hoe dat komt of dergelijke, maar je ziet daar op je nagels niets van. Ik denk iets met de glitters?

Mja zo zie je ook… Essie is groffer qua zandlak. De zandstukjes zijn groter en staan iets meer uit elkaar. Ik weet niet of ik dan nog een derde laagje moet aanbrengen, maar die van Anny heeft overal zandglitter en Essie heeft toch hier en daar wat gaatjes. Al valt dat in eerste instantie helemaal niet op. Ik zag het pas bij het vergelijken. Dus of het nou zo’n minpunt zou zijn? ik weet het niet.Essie – On A Silver Platter

Een boel gouden shimmer met daarin blauwe holografische glitters in meerdere maten. Groot en klein. Ja deze vind ik onwijs mooi. Het is eens wat anders. Geen zilver en de blauwe glitters zijn onder een bepaalde hoek roze. Niet alleen in het flesje, maar ook op je nagels.

De lak is echt verschrikkelijk met afhalen omdat je  onder de blauwe glitters zit én onder de gouden shimmers. De lak droogt wel bobbelig op. Je kan elke glitter voelen zitten, dus een topcoat kan geen kwaad voor een glad resultaat. Dit zijn drie laagjes en is daarmee volgens mij helemaal dekkend.Verkrijgbaarheid? Hmm ja. Ik denk dat je echt mazzel moet hebben om deze nog in de winkel tegen te komen. Ik had geloof ik een engeltje op mn schouder, maar anders moet je eens een kijkje nemen op ebay.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een super mooie lakjes!
  Dionne recently posted…Outfit of the day | Fluffy JacketMy Profile

 2. Reply

  Ah wow, wat een mooie lakjes zijn dit toch! De blauwe is echt mijn favoriet, draag hem erg graag.
  Het gouden lakje vind ik iets minder, tja het is wel erg opvallend en bling 😉
  Mirjam recently posted…Clinique introduceert: Lash Power Feathering Mascara!My Profile

 3. Reply

  Omg die glitter is gorgeous!
  femketje recently posted…MAC Pro Longwear Concealer – NW15.My Profile

 4. Reply

  Wauw ik vind ze allebei erg mooi!
  Manon recently posted…Fab. Folio Case AquaMy Profile

 5. Reply

  Die eerste vind ik heel erg mooi! en die tweede is ook ontzettend apart en heel erg mooi 🙂
  Mariska recently posted…Essence sponge nail polish removerMy Profile

 6. Reply

  Wauw, wat een mooie lakjes 🙂
  Beau recently posted…Essence All about Nude eyeshadow paletteMy Profile

 7. Reply

  Wauw, wat een prachtige lakjes. Over beide lakjes heb ik zitten twijfelen, maar ze komen nu zeker op mijn wishlist te staan.
  Mooie swatches!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Leestip: Droomreis – Milly JohnsonMy Profile

 8. Reply

  De tweede heb ik zelf ook, en hij is echt prachtig. Ik draag ‘m alleen niet zo vaak, omdat ik de glitters inderdaad heel vervelend vind XD De eerste kleur is trouwens ook mooi!
  Mandy recently posted…200 volgers: WINACTIE!My Profile

 9. Reply

  Wauw wat een super mooie kleurtjes!!
  Ilse recently posted…Maybelline color show- Pow greenMy Profile

 10. Reply

  Oh My, Lots Of Lux is zó mooi! Ik heb serieus nog niet eerder zulke mooie foto’s er van gezien trouwens. Want eerder was ik niet echt overtuigd, maar nu… Jeetje, wat een mooi lakje!
  Lisanne recently posted…Wedding Wednesday | Dé jurkMy Profile

 11. Reply

  Wauw, wat een ontzettend mooie lakjes zeg!

 12. Reply

  Vind de eerste lak wel mooi 🙂
  Mariska recently posted…L’Oréal Fuchsia Drama Liquid LipstickMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge