Essie – Apres Chic (met ILNP watermarble)

Laatst was ik in de stad en vond ik Essie met 30% korting. Ik vind Essie een leuk merk, maar ik vind 9,99 een beetje veel voor een merk wat 99% creamy lakken heeft in kleuren die ik veelal heb. De bijzondere lakken van Essie wil ik wel proberen. De vorige lak die ik kocht van Essie was dan ook het bijzondere Leggy Legend. Apres Chic wilde ik al wel een tijdje uitproberen en nam ik toen ook gelijk mee.


De lak stelde me gelukkig niet telleur. Met 1 laagje is de lak dekkend, maar ik heb toch nog een tweede laagje aangebracht.Ik weet niet. Uit gewoonte denk ik. Ergens toch bang dat de lak niet gelijk helemaal dekt. Het resultaat is een beetje streperig, maar valt op de foto’s meer op dan als ik ernaar kijk. Ik heb het idee dat dit meer de stoken zijn die het kwastje maakte. De lak droogt heel vlot, wat altijd fijn is.


Een metallic zilveren lak leek me een mooie basis voor een watermarble. De multichromes die ik laatst ontving vond ik zo mooi en kon het niet laten om een watermarble mee te maken. Helaas worden de lakken dan teveel verspreid en is de dekking ver te zoeken. Je ziet wel iets van shifts en andere kleuren.

Maar gelukkig zijn de holografische glittertjes niet verloren gegaan bij de marble. Het lijkt een beetje een grijze wanboel, maar ik kon het in de zon best goed zien. Vooral het holografische effect bleef sterk.

Ik weet niet wanneer de nieuwe collectie van Essie in de winkels ligt. Misschien is deze dan met 50% korting te vinden, maar misschien ook niet meer.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    wauw gaaf gemaakt πŸ˜€
    femketje recently posted…Look – Not The End.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge