Essence – Wave Goddess Nail Polish Swatches

Met de 2 voor 3 euro actie bij Kruidvat kon ik de nieuwe Essence collectie toch niet laten liggen. Ik vond het eigenlijk wel hele vrolijke kleurtjes die ik toch vaak in gradients gebruik. Door de grote flesjes, swatches die ik al gezien heb en de 1,50 korting nam ik ze mee.

Wave Down The Lime leek geel in de winkel, of misschien wel vooral door het neon gele bandje dat om de dop heen zat, maar is meer limoengroen met onwijs veel shimmer. Ik weet niet zo goed wat ik van het bandje/ringetje moet vinden. Het is geloof ik gewoon een ring a la die bandjes van Livestrong al die jaren geleden. Voor mijn vingers te klein, maar ik heb hem toch op de fotos erbij gezet. Op de gele staat Early Bird. Wat ik van de lak vind? Mjah. Ik weet niet of het gewoon te warm was, maar de lak was best wel stroperig en daardoor oneven. Daarom zijn dit drie laagjes, maar ik denk dat als het niet warm is je met 2 afkan.

Loose Your Heart On The Board is een lekker felle roze kleur. Ik hou van deze kleuren. Dit is de enige lak in deze collectie zonder een shitload zilvere shimmer en dat vind ik eigenlijk wel leuk. De lak dekt ook nog eens supergoed, want ook al deze ook wat aan de dikke kant, dit is slechts 1 laagje. #LOVE

Have A Break is een fel blauwe kleur. Ik moet gelijk aan zee denken. Helemaal door de shimmers erin. Ook deze lak dekt erg goed, want dit is slechts 1 laagje. YOLO!

Crush On Blue is een mooie royal blauwe lak. Ook deze doet me aan de zee denken, maar meer waar je rotsen of zeewier hebt. Ik hou van deze kleur. Ik weet niet of ik deze al had met shimmer. I like. Ook deze was wel wat stroperig, en dit zijn twee laagjes. 1 voldeed voor mij nét niet. Wave Goddess.

Op de promofoto’s deed deze collectie me niet zo veel. Ik heb dan ook de oogschaduws niet aangeraakt. Ik heb niet zoveel met oogschaduw mousse in potjes. Ik gebruik het gewoon niet en brengt ook niet echt fijn aan imo. Maar ik kan het uiteraard mis hebben. Het etuitje hoefde voor mij ook niet en verder kan ik me niet eens herinneren wat er nog meer in de collectie zat. Ik greeg gelijk naar de lakken en ging naar de kassa. Wel heel fijn is dat deze lakken dunne kwastjes hebben en 10 mL bevatten. Ik vind de smalle doppen en kwastjes eigenlijk veel fijner werken, maar als je de colour and go lakken gewend ben, moet je wel eventjes omschakelen.

Ik kocht de lakken dus met de 2 voor 3 euro actie bij de Kruidvat, maar ik denk dat die alleen nog vandaag en morgen geldt, maar dat weet ik niet zeker.

Wat vind jij van de kleuren? Heb jij ze? Zou jij ze kopen? Of vind jij ze te standaard?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een lekkere zomerse roze kleur is dat! Zo eens kijken of ik die kan scoren. De rest is niet-zo.
  Marieke recently posted…Blogsale geupdate!My Profile

 2. Reply

  Ik heb ze wel laten staan, maar toch echt wel even met veel interesse naar gekeken. Vooral die groen/gele kleur blijf ik erg interessant vinden.
  Cutecle recently posted…OMN: Franken Polish!My Profile

 3. Reply

  Ik heb ze laten staan, het zijn geen kleurtjes die ik veel zal gebruiken!
  charile recently posted…Achter de schermen – Wat gebruik ik voor mijn blog?My Profile

 4. Reply

  Wat een mooie kleuren 🙂
  Mariska recently posted…50% korting op Catrice; tips!My Profile

 5. Reply

  Ah die blauwe vind ik wel erg mooi!
  Mirjam recently posted…Dreamcatcher nailart & Essie Miss Fancy PantsMy Profile

 6. Reply

  Wauw, die roze en beide blauwe vind ik prachtig! Ik heb er ook nog mee in mijn handen gestaan, maar toch laten liggen. Als ik deze swatches zie wil ik ze eigenlijk toch nog gaan halen. Haha.
  Linda / Oh My Beauty recently posted…De leukste WK humor samengevoegd!My Profile

 7. Reply

  Ik heb ze laten staan en de Catrice lakjes uit de sale meegenomen haha!
  Eilish recently posted…Quote of day #193 2014My Profile

 8. Reply

  love deze lakjes! ze zijn in real life zo veel mooier dan op de pers foto’s!
  femketje recently posted…NOTD 12/7; Purple-Blue Galore.My Profile

 9. Reply

  Mooie kleurtjes, alleen de gele is idd een twijfelgeval. Wat de verpakking betreft vind ik dit toch een achteruitgang van essence
  Bianca recently posted…Mijn favoriete witte itemsMy Profile

 10. Reply

  Ik vind ze echt prachtig!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Combination SundayMy Profile

 11. Reply

  vooral de gele en roze lak vind ik onwijs tof eruit zien!
  Angelique recently posted…Andrélon pink collection go for texture beach sprayMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge