Essence || vernieuwde lipsticks – Natural Beauty

Ik kocht al twee nieuwe Essence lipsticks en toen ik voor het schap stond wilde ik er graag nog een bij. Ik ging voor een nude kleur.


Ik vind de lipsticks er heel mooi uitzien. De zwarte matte huls ziet chic uit. In het midden zit een ring die de kleur van de lipstick aangeeft. Bij deze moet ik zeggen dat het een klein beetje naast zit. De ring ziet er meer roze uit dan bruin. Op mijn hand ziet de lipstick er meer paars uit. Toen was ik wel even bang, maar op mijn lippen is het bijna mijn natuurlijke lipkleur. En dat is waar ik op zat te hopen.

Als je lipsticks van catrice gewend bent, is deze wat harder. Het laat niet zo veel achter. Je moet wat meer laagjes aanbrengen. Zo kan je de kleur heel mooi opbouwen. Zo zie je op de bovenste lipswatch een dun laagje, en op de onderste lipswatch vele laagjes.

Natural Beauty is echt natuurlijke kleur. Een lipstick die ik vaak ga dragen. De lipstick is voor 2,39 te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Heb jij al een van de nieuwe Essence lipsticks?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie kleur!

 2. Reply

  Wat een prachtige kleur! Deze wil ik absoluut nog gaan halen. Ik ben namelijk al tijden op zoek naar zo`n kleur!
  Liefs

 3. Reply

  Mooi kleurtje! ben gek op nude lipsticks πŸ˜€

 4. Reply

  Prachtige kleur lipstick! Deze heb ik toevallig zelf ook gekocht.

 5. Reply

  Dit is echt een mooie kleur, kun je bij iedere gelegenheid dragen.

 6. Reply

  mooi kleurtje πŸ™‚

 7. Reply

  Wat een prachtige kleur! Afgelopen week heb ik ook een lipstick van Essence gekocht. Ehh, ik ben de naam alleen kwijt… πŸ˜‰

 8. Reply

  Mooie kleur! πŸ™‚

 9. Reply

  Ik ben echt fan van deze nieuwe lipsticks! Dit is echt een mooi nude kleurtje zeg πŸ™‚

 10. Reply

  Mooi kleurtje! Hier is hij helaas telkens uitverkocht, hopelijk vind ik hem donderdag haha

 11. Reply

  de verpakking is chique. de lipstick staat je goed

 12. Reply

  Wat een super mooie kleur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge