Essence || Vernieuwde Lipsticks – Colour Crush & Coral Calling

Van de nieuwe Essence producten was ik toch het meest benieuwd naar de lipsticks. Ik had al overal foto’s gezien en ik kon niet wachten tot ik ze in de winkel zag liggen. Ik besloot er twee mee te nemen.


Allereerst de verpakking! Ik vind de verpakking erg mooi. Je ziet aan de ring in het midden al gelijk welke kleur het is. De rest is mooi matte zwart. Qua vorm is de huls niet echt veranderd. Eerst waren de lipstickhulzen compleet in de kleur van de lipstick, nu dus alleen de sticker op de onderkant en de ring middenin.


De lipsticks zijn stevig en hebben het Essence logo erin gedrukt gekregen. Dat vind ik een groot pluspunt, want het ziet er erg mooi en chic uit. De lipsticks bevatten 3,8 gram.


Links zie je de felroze kleur Colour Crush en rechts Coral Calling. Wat me opvalt aan de lipsticks is dat ze redelijk hard zijn. Sommige lipsticks smelten al op je lippen, dat hebben deze niet.

Door het puntje kan je heel precies lipstick aanbrengen, maar je moet toch een aantal keer smeren om je lippen van kleur te voorzien. Zo kan je zelf de kleuropbouw heel mooi bepalen. Misschien een beetje vervelend als je felle lippen wilt, omdat je dan wat vaker moet smeren. Als je maar een beetje kleur wilt kan je ook maar 1x aanbrengen en er dan een gloss overheen doen bv. De lipsticks zijn een beetje glossy. Je hebt geen supershiny lippen, maar ze zijn ook niet matte. Een beetje ertussen in.

Links zie je Coral Calling en rechts Colour Crush.

Velletjes en dergelijke zie je best goed zitten, dus even scrubben is geen overbodige luxe. Dan blijft je lipstick trouwens ook langer zitten. Het zijn geen longlasting lipsticks. Dat beweren ze niet en dat zijn ze ook niet. Geen valse belofte, maar een uur of 3 blijven ze best goed zitten. Daarna gewoon even bijwerken.

Hierboven heb ik Coral Calling op en hieronder Colour Crush. Zelf vind ik ze allebei supermooi van kleur. En ik weet dat ik nog een keer langs dat schap moet!

De lipsticks kosten €2,39 per stuk als ik het me goed herinner.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een prachtige kleuren πŸ™‚ Ik vind het geweldig dat Essence de lipsticks heeft aangepast. Ik ben een enorme fan van de lipsticks van Catrice, waarschijnlijk nu ook van Essence πŸ™‚

 2. Reply

  Vind Coral Calling wel heel mooi!

 3. Reply

  Staan je erg goed!!

 4. Reply

  Coral Calling staat mooi! Ik heb de laatste tijd al iets te veel koraalkleurige lipsticks gekocht (Catrice, MAC..) maar deze is wel goedkoop he…

 5. Reply

  Deze lipsticks staan je goed! Zelf heb ik ook de Coral Calling en ben hier zeer tevreden over! Echt een serieuze verbetering van Essence.

 6. Reply

  Gaaf! Ik denk dat ik de Coral Calling ook maar ga halen πŸ™‚

 7. Reply

  Mooie kleurtjes!

 8. Reply

  Wauw, ze staan je erg goed! Ik heb van de week Coral Calling gekocht, maar heb hem nog niet gebruikt.

 9. Reply

  gave kleurtjes! Beiden staan je ontzettend goed! Heb ze zelf ook en ben er echt ontzettend blij mee:-)

 10. Reply

  Echt super mooie kleurtjes!

 11. Reply

  Mooie kleurtjes, ze staan je goed!

 12. Reply

  Die eerste vind ik je het mooist staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge