Essence – The Satin – Dare To Kiss

In het nieuwe assortiment van Essence zitten ‘satin’ lakken. Ik heb een tijdje zitten twijfelen of ik ze moest kopen of niet. Ik wist niet zo goed of ik de kleuren leuk vond. Daarom koos ik er maar 1. Er zit een kleur in het assortiment die heel erg op deze lijkt, maar meer bruin is geloof ik. Eerst deze maar eens laten zien.

Ik ben blij verrast met het resultaat. Het is minder matte dan ik gewend ben van de satin lakken van Barry M, maar de lakken zijn ongeveer net zo streeploos. Ik heb wel een basecoat aangebracht, maar het resultaat vind ik best wel mooi. De kleur neigt meer naar het nude dan ik had verwacht. Ik vind de lak best wel leuk.

Ik wilde deze lak de ‘polka dot’ nailart maken in de challenge. De rozen die ik later maakte lukten over deze lak niet zo goed, maar zo met polka dots vind ik het er ook best leuk uitzien.

De lak kost 1,89 geloof ik en is te krijgen bij trekpleister en kruidvat. Ik weet alleen niet zeker of deze lak in het tweede schap zit.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  wow, de satin lakjes zijn zo mooi en dan maak jij er ook nog polkadots op….geweldig leuk vind ik deze nailart…tof!
  Petra recently posted…Lekker!!…Lovechock Rocks …My Profile

 2. Reply

  Volgens mij niet in het tweede schap; hebben we hier waar ik woon niet maar ik heb ‘m toch kunnen kopen πŸ™‚ Heb ‘m gekocht voor de bewoners van een verzorgingshuis waar ik elke vrijdagochtend nagels lak. Ze zijn echt gek op dit kleurtje! Lief met die stipjes!
  NailTalk recently posted…Halloween – Nail ArtMy Profile

 3. Reply

  Wat leuk en schattig.
  Liefs, xxx

 4. Reply

  Heel erg mooi!! Die stipjes zijn zo netjes gezet!
  Amelie recently posted…EOTD: In the NudeMy Profile

 5. Reply

  Ziet er super leuk uit die combinatie zo! Ik heb Dare to Kiss zelf ook, ga het binnenkort eens uitproberen hoe het eruit ziet met stippen erbij πŸ™‚
  Beau recently posted…GASTBLOGGER: The higher the shoes, the closer to heavenMy Profile

 6. Reply

  cute met die stipjes πŸ˜€
  femketje recently posted…NOTD 14/10: Burgundy & Gold (+Review!)My Profile

 7. Reply

  Wat heb je er een leuke combi van gemaakt. vind het echt een mooie kleur! En prachtige nagels ook <3
  Anna recently posted…MY BIG FAVE #3 | HEMA GEZICHTSMASKERMy Profile

 8. Reply

  Vind dit een van de mooiere lakken uit het nieuwe assortiment van essence
  Angelique recently posted…Gosh natural blush 42 melonMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge