Essence That’s What I Mint & H&M Bronze

Bij mijn laatste bezoek aan de H&M kocht ik de rozen blush, waarvan ik er ook nog een heb weggegeven. Daar liet ik ook mn oogje vallen op een leuke glitterlak. Ik vond een leuke combinatie met een leuke mintgroene lak van Essence. Deze mintgroene lak heb ik de laatste tijd dusdanig vaak gedragen dat als ik deze nog een keer wil dragen, ik een nieuw flesje nodig heb :$.


een closeup van het flesje

Essence – That’s What I Mint


Ik vind de flesjes van de nieuwe colour and go lakken niet mooi of handig, maar het kwastje is wel fijn en deze kleur is een nieuwe favoriet. Dit zijn twee laagjes. Er zit een lichte shimmer in die ik ook heel mooi vind.


Toen ik het flesje zag moest ik instant aan Ciaté denken. Alleen dan zonder cute strikje. De flesjes zijn hetzelfde. Zelfs de etiketten. De dop van ciaté is langer.

H&M – Bronze

De glitterlak is een van de 3 nieuwe glitterlakken van H&M. Waarom deze bronze heet is mij een raadsel, maar dat is maar een klein dingetje. De glitters die erin zitten vind ik heel leuk. Rode, gouden, blauwe en zilveren glitters van verschillende grootte.

Kijk jij wel eens bij de makeupjes van H&M?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, erg mooie combi!

 2. Reply

  super leuk gecombineerd :3

 3. Reply

  Wat een leuke combinatie! That’s What I Mint vind ik echt een prachtige kleur!

 4. Reply

  Hee ik heb deze toevallig ook alle twee! Leuk combinatie! 🙂

 5. Reply

  Leuke combi!

 6. Reply

  Oeeh dat kleurtje van Essence ziet er erg mooi uit 🙂

 7. Reply

  Gaaf met die topcoat erover heen!

 8. Reply

  Die nieuwe lakjes van H&M zijn echt heel leuk!

 9. Reply

  Leuke combinatie! Ik kijk heel vaak bij de make-upjes van H&M, meestal zit er wel wat leuks tussen :D.

 10. Reply

  dat lakje van essence wil ik nu ook 😛

 11. Reply

  Hij lijkt erg op een topper van Essence! Maar neemt niet weg dat ie erg mooi is!

 12. Reply

  De glitterlak van H&m is mooi !

 13. Reply

  Die glitters zijn erg mooi, snel even langs bij de H&M dus 😉

 14. Reply

  vind het een gave combi!

 15. Reply

  Toffe combinatie 🙂

 16. Reply

  Wat een mooi kleurtje, bedankt voor de swatches 🙂

 17. Reply

  […] in the Sunshine  [Essence – Cool Breeze || Essence – Glitter On Me] * Under te Sea  [H&M – Bronze] * Pink Sky  [NYC – Fuchsia Shock] * Miss Mermaid  [Essence – Miss Universe || Sally Hansen – […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge