Essence – Superheroes – Sand, Galaxy Flakes & Liquid Gold

In verschillende DM’s heb ik deze drie lakken in totaal gevonden. In Duitsland was de collectie duidelijk een dikke hit. Geen glitter, geen nagelstickers, en praktisch alle lakken al weg. Ik hoop dat ik nog wat glitters kan kopen, want ik wil het kwastje wel uitproberen op glitter (anders gebruik ik em denk ik voor concealer). Deze drie lakken heb ik dus al. Op naar de swatches.

Sand – 02 The Incredible

Een close up van het flesje. Je kan de glitters goed zien. Deze zijn een tintje lichter en lijken bijna licht te geven.


Om eerlijk te zijn doet Essence maar iets, want echte zandlakken zijn het niet. Je voelt wel een beetje bobbeltjes, maar het is imo geen liquid sand lak. Geeft imo niet heel veel. Ik vind het een prachtige kleur en deze zit vol met glitters. Met een topcoat erover zie je de glitters veel beter. Dit zijn twee laagjes. Je moet de lak trouwens ook best lang laten drogen voordat je een beetje textuur krijgt.

Galaxy Flakes – 06 The Awesome

In het flesje alleen al ziet deze er gaaf uit. Essence heeft een hoop glitters bij elkaar gezocht en of deze mooi zijn!


Deze verdient de naam ‘Awesome’ dubbel en dwars. Waar Essence de plank misslaat met zandlakken hebben ze helemaal goed naar de Indie lakken gekeken. Imo een dikke 10 voor deze lak. Als je de lak opdoet is deze een beetje stroperig, maar brengt wel makkelijk aan. Je hoeft de glitters niet te positioneren. De roze basislak is wat doorzichtig, maar dat hoort er ook wel bij. Ik vind de lak met twee laagjes al mooi, maar ja, meer glitters is beter toch? Dus ik heb er nog een derde laagje op gedaan. Op mijn middelvinger zie je de lak over een laagje wit. Dan oogt de lak wat paarser.

Liquid Gold – 05 Wonder Wow! Man!

Na de Metal Glam collectie had deze lak van mij niet gehoeven. Ik heb de gouden lak uit de Metal Glam collectie niet (omdat ik deze al had gekocht), maar ik denk dat als je die wel hebt, je deze kan skippen. Het hangt er enorm af hoe je lakt, hoe streperig de lak is. Ik heb als tweede laagje een dikker laagje aangebracht. De lak is vrij dun en dekt pas na drie laagjes.

Ik kocht deze dus in Duitsland en gister heb ik de hele collectie in de kruidvat gespot! Ik betaalde €1,99 per stuk. Ik ben enorm  benieuwd naar de multichrome en de thermo lak. Ook de zilveren holografische lak wil ik wel graag aan mn stash toevoegen. Als je de roze galaxy flakes lak ziet.. meenemen!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik ga vandaag de kruidvat in. Hopen dat ze hier al liggen

 2. Reply

  Mooie lakjes! Wel jammer van het ‘sand’ lakje..

 3. Reply

  Ze zijn mooi! Hoop dat ik ze allemaal kan kopen bij de kruidvat;)

 4. Reply

  Ze zijn zo pretty :3

 5. Reply

  Ik vind die laatste erg mooi.
  Liefs, xxxx

 6. Reply

  Wauw, wat een super mooie lakjes! Vooral die blauwe.

 7. Reply

  Ik ben heel benieuwd naar de Thermo lak. Deze vind ik niet super bijzonder eigenlijk.

 8. Reply

  DIe blauwe en die roze zijn echt zo gaaf! Die goude vind ik wel een beetje tegenvallen, vooral inderdaad na de metal glam collectie.

 9. Reply

  prachtige lakjes!

 10. Reply

  Heb er al naar lopen zoeken, maar in België zijn ze weer traaaaaag!

 11. Reply

  Ik was eigenlijk van plan om de hele collectie te gaan kopen, want de foto’s in het persbericht zagen er goed uit. Nu ik de eerste swatches heb gezien begin wat te twijfelen. Die flakies nagellak vind ik wel heel tof!

 12. Reply

  Wauw, die flakies zijn mooi!!

 13. Reply

  Wauw wat een prachtige kleurtjes.

 14. Reply

  Wat een mooierds! Erg gave collectie!

 15. Reply

  Die gouden is zo pretty!

 16. Reply

  Awesome is een mooie lak

 17. Reply

  Had zo mijn twijfels over de roze maar wauw, wat een beauty! Mooie swatches weer, vind de sand lak ook erg mooi!

 18. Reply

  Dacht ff toch nog lezen… Want ik had nog niet echt een goede review gezien van de Sand… Beetje jammer, maar ik vind het niet zo erg,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge