Essence Superheroes Nagellakken – Thermo, Oil Slik & Holo

En dan ook deel twee van de Superheroes collectie! Ik moet zeggen dat ik deze lakken eigenlijk wel leuker vind dan de eerste drie. Specialer vooral. Essence heeft goed gekeken naar wat mensen zouden willen zien. Het is precies waar ik op gehoopt had en ik ben dan ook enorm enthousiast.

04 Super, Man!

En of deze super is. Het was vrij bewolkt toen ik swatchte met een beetje zon achter de wolken. En toch zie je vrij veel holografische glitters. Alle kleuren van de regenboog. De glitters zitten in een zilveren basislak die niet supergoed dekt. Dit zijn drie laagjes en qua structuur doet het me denken aan de gouden lak. De holografische glitters zijn superleuke toevoeging. Het is wel waardoor ik de lak wilde hebben, als het alleen zilver was had ik deze waarschijnlijk in het display laten staan.

03 Power Girl

Ik hou van duochromes en multichromes. Hoe meer shifts, hoe beter. Ook deze lak is wat streperig, maar dat is iets wat volgens mij onontkoombaar. De basislak is kobaltblauw en je ziet eigenlijk altijd wel een paars/roze shift. In het flesje zie je nog een gele shift, maar die kan ik op mijn nagels niet ontdekken. Afhankelijk van de hoek waaronder je je nagels houd zie je meer of minder paars/roze. Dit zijn 3 laagjes, maar twee zou ook voldoen. It’s so pretty!

01 Fantastic Girl

Thermolakken zijn supertof! Gradient nagels zonder spons. Nuja, meestal dan, want ik heb vrij warme handen en na een paar uur dragen zijn mijn nagels zo goed als roze. Toen ik de lak net op had zag je het effect wel enorm goed. Paarse tips. De lak dekt niet zo heel goed. Hier zie je vier laagjes met topcoat. Vandaar ook dat de lak zo glanst. Ik weet niet of het normaal ook zo glanst. Als je vingers onder warm water houd wordt de lak barbieroze en onder de koude kraag donkerpaars. Leuk als je gaat douchen en als je je handen wast.

Ik vind het een toffe collectie. Echt kudo’s voor Essence. Zes mooie lakken waarvan ik er zeker 5 kan aanraden. Voor €1,99 per stuk zou ik ze niet laten liggen! De lakken zijn allemaal anders en ik denk niet dat je vergelijkbare finishes voor zo’n prijs kan vinden.

Heb jij de lakken al in je bezit? Nog niet gespot? Niet getreurd, ik ga binnenkort een hele set weggeven!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  die holo lak is favoriet πŸ˜€

 2. Reply

  Oh vind de thermolak zo mooi! Hopelijk spot ik deze collectie snel

 3. Reply

  Ooooow, wat een gave lakjes !! Nu vind ik het bijna jammer dat ik op vakantie ga naar een land waar geen kruitvatten zijn πŸ™‚

 4. Reply

  Wauw die holo is erg mooi! En dat laatste lakje vind ik ook wel erg leuk πŸ˜‰

 5. Reply

  Ze zijn prachtig! heb ze alle 6 gekocht;)

 6. Reply

  Leuke lakjes, vooral de holo is echt te tof!

 7. Reply

  Mooie lakjes, maar ik sla de collectie over ^^

 8. Reply

  Dit zijn echt toppers! Als nagellak fan een MUST voor je stash! Daarom heb ik ze! Dank je voor je reviews… Mooi!

 9. Reply

  Vind deze drie erg mooi, hoop dat ze hier ook snel te koop zullen zijn. De blauwe is mijn favoriet.

 10. Reply

  Ik vind het thermolakje echt enorm gaaf! πŸ˜€

 11. Reply

  Dat laatste lakje wil ik ook !! Wat leuk!

 12. Reply

  Wat een prachtige lakjes.

 13. Reply

  De laatste 2 zijn super!

 14. Reply

  Wat een prachtige lakjes!

 15. Reply

  Ik vind super man erg leuk

 16. Reply

  oeh superman vind ik het gaafste van allemaal!

 17. Reply

  Ziet er leuk uit !

 18. Reply

  Dat thermo lakje is gaaf!

 19. Reply

  De hot en cold vind ik geweldig!! die ga ik zeker halen!! <3 dankjewel voor de review!

 20. Reply

  Ik heb er vandaag drie gekocht: de thermo, de paars/blauwe en de flakies. Ben er benieuwd naar!

 21. Reply

  Heb ze ook gehaald, eindelijk weer eens een leuke LE! Mooie swatches, prachtig!

 22. Reply

  Jij bent de 2nd die ik hoor dat de holo lak niet goed dekt terwijl hij bij mij bijna in1x dekte en een knallende regenboog show op mijn nagels had!
  De rest is ook super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge