Essence Stay Matt Lipcream || Velvet Rose & Smooth Berry

Nieuw in het assortiment bij Essence zijn de Stay Matt Lip Creams. Ze zijn verkrijgbaar in 4 kleuren; 2 kleuren nude, een donker roze en een rode lip cream. Ik nam er twee mee om uit te proberen.

De lip creams zijn niet heel bijzonder qua verpakking. Ze hebben dezelfde verpakking als de Stay With Me Lipglossjes, alleen dan met een zilvere dop ipv een zwarte dop. Er zit ook 4 ml in, maar hebben een andere aplicator.

Toen ik de lip creams open maakte viel me als eerste de geur op. Ik moet gelijk denken aan (chemische) aardbeienijs. De lip creams zijn goed gepigmenteerd. Je hoeft maar een beetje aan te brengen en dan heb je voldoende op je lippen. In het begin glimt de substantie, maar na even droogt het matte op. Maar niet vervelend, het droogt je lippen niet uit.

Ik moet zeggen dat ik de nude kleur niet zo mooi vind, en de donkerroze kleur voor elke dag te fel. Gelukkig kan je ze ook heel makkelijk mengen. Dan breng ik de nude kleur aan op mijn onderlip en de donkerroze kleur op mijn bovenlip en dan heb je een lichtroze kleur die ook matte is.

Ik vind Smooth Berry wel echt mooi. Ik denk dat ik de rode lip cream ook nog ga halen. De Stay Matt Lip Creams kosten โ‚ฌ1,99 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik heb Velvet Rose ook gekocht en mij valt hij ook tegen. Hij staat me gewoon niet. Ik vind Smooth Berry erg mooi staan!

 2. Reply

  Ik vind ze beide qua kleur erg pretty!

 3. Reply

  Smooth Berry staat je heel erg goed, de andere kleur vind ik een beetje mewahh.

 4. Reply

  De rode is mooi en intens, kan je zeker hebben. Die andere kleur doet niet zoveel voor je!

 5. Reply

  Smooth berry staat je echt prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge