Essence – Sparkle Sand Effect – Here’s My Number

Deze lak staat al maan-den in mijn ‘to swatch’ box. Ik heb de witte lak van Essence al wel geswatched, maar was er niet echt gevreden over. Ik had eigenlijk niet zoveel zin om de rode en de zwarte lak te swatchen. De rode lak vergeleek ik al met andere rode zand lakken.

Ik zeg wel zwarte lak, maar het is eigenlijk donkergrijs. De basislak dekt niet supergoed, maar goed genoeg. In de lak, tussen de zanddeeltjes zitten allemaal holografische glitters. En zoals holografische deeltjes zijn, lijken ze allemaal verschillende kleuren onder andere lichtinvallen. Echt zand lakken vind ik de lakken van Essence niet. Ze hebben wel textuur, maar lijken nog half nat in vergelijking met andere zandlakken. Ik vind bij de meeste zandlakken twee laagjes het mooist, maar heb het gevoel dat deze bij twee laagjes nog niet helemaal dekt. Vandaar ook dat je er hier drie ziet.

De enige andere donkere zandlak die ik had was die van P2. Een vergelijking is in order.

Lijken niet helemaal op elkaar. Op mijn wijs- en ringvinger zie je de lak van Essence en op mijn middelvinger en pink zie je Classy van P2.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  wauw wat een mooi lakje!

 2. Reply

  Wauw, wat een prachtig glitter lakje.
  Liefs, xxx

 3. Reply

  Ik vind de dekking van P2 wel vele maten beter dan Essence! Ook duidelijk zichtbaar op de foto’s.

 4. Reply

  Deze heb ik ook en vind deze ook echt heel mooi!

 5. Reply

  Deze kocht ik in Duitsland, toen lagen ze hier nog net niet… En kun je je voorstellen dat ik als een klein kind in de auto zat… Helemaal happy te wezen! Zo mooi… Ben fan van donkere kleuren!

 6. Reply

  Ik heb hem ook, hij is prachtig!

 7. Reply

  Ik vind hem echt leuk! De kleur vooral.

 8. Reply

  blijf het een gave lak vinden, de kleur is ook erg mooi!

 9. Reply

  Vind het een super mooie lak, maar draag hem met een topcoat erover, ik vind dat ‘sand’ effect echt niets.

 10. Reply

  Hmm… volgens mij ben ik de enige die er niet zo weg van is.

 11. Reply

  Awesome lakje :3

 12. Reply

  Wat een prachtig lakje en wat heb je prachtig lange nagels zeg!!

 13. Reply

  Vind deze echt het mooiste van de 3 die er nu nog zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge