Essence Rock Out! Blush & Eyeliner

Deze collectie van Essence is me een beetje voorbij gegaan. Ik had wel promofoto’s gezien, maar de nagellakjes boeiden me niet zo en de rest had ik niet eens bekeken. Stom! Want de blush zag ik pas op instagram voorbij komen. Toen ik in de winkel stond zat ik ook een beetje te kijken. “alweer een paarse lipgloss?’ tot ik het woordje ‘liquid eyeliner’ zag staan. Die moest mee!


Hoe kan die blush me nou niet opgevallen zijn? Drie mooie kleuren in 1 pan. Ik was er niet helemaal zeker van hoe die paarse kleur eruit zou zien op mn wangen, maar daarvan zie je vrij weinig. De blush ziet er op je wangen rose uit. Een beetje tussen de lichtroze en donkerroze in. Ik had het niet gedacht, maar er zit ook nog een hoop shimmer in. Ik weet niet of je de kleur echt op mn wangen ziet, maar de shimmer xie je heel goed.De blush is mooi, maar ik vind de eyeliner eigelijk leuker. Zulke kleuren zie je niet vaak. Of eigenlijk zo goed als nooit. Ik vind het een lieve kleur die supergoed dekt. Wel droogt de eyeliner langzaam en als je teveel opdoet en knippet, je onderste wimperrand ook onder zit.

En als je nou denkt dat het niet draagbaar is heb je het mis. Gewoon een zwart, dunner lijntje dichterbij je wimperrand zetten en klaar is je look. Misschien leuk voor onderweg. Sneller en neemt minder plek in je toilettasje.

Ik ben superblij met de producten. Volgens mij kost d blush 3,39 en de eyeliner 2,39.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  De blush ziet er in de verpakking mooi uit, ik heb alleen de lakjes gekocht ui deze collectie
  Mandy recently posted…Nailarts uit een boekMy Profile

 2. Reply

  Wat een mooie kleur die eyeliner. Heel erg mooi!
  Nicole recently posted…Yves Rocher HaulMy Profile

 3. Reply

  Ik heb de blush ook en vind hem prachtig
  Manon recently posted…New in; Friis & Company – Friis bag suri handbagMy Profile

 4. Reply

  Oejjj, de eyeliner vind ik leuk, juist door het matte effect…apart!
  Petra recently posted…Review : Rollcare Pet Kledingroller…My Profile

 5. Reply

  Die eyeliner is echt heel erg tof, mooie wing heb je gezet!
  Eline recently posted…Spam je blog #4My Profile

 6. Reply

  Die blush is echt prahctig, ik heb hem ook.
  Liefs, xxx

 7. Reply

  Prachtige producten! Ik heb alleen de eyeliner.
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Pink & Girly nail artMy Profile

 8. Reply

  Ik vind de eyeliner erg gaaf maar niet draagbaar voor elke dag, de blush daarentegen vind ik werkelijk prachtig.
  Tess Evea recently posted…Yves Rocher – Pear & Caramel douchecrรจme.My Profile

 9. Reply

  die liner moet ik nog steeds proberen, heb ‘m nog wel weten te scoren ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…NOTD 4/11; Ready For Winter!My Profile

 10. Reply

  De blush is zo mooi, heel bijzonder met dat patroontje ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge