Essence Miss Universe + Peach & Cream

Ik heb deze lakken al een tijdje, maar van swatchen kwam steeds maar niets. Deze twee prachtige essence lakken zijn verkrijgbaar sinds hun assortimentswisseling eerder dit jaar. Tijd om Miss Universe en Peach & Cream te laten zien.

Miss Universe is een donkerblauwe lak die vol blauwe en groene miniglitters zit. De glitters zitten in een donkergrijze basislak. De glitters zijn ook nog een beetje duochrome, want soms zie je nog langs de rand een strookje paars. In het flesje zie je dat beter.
Dit zijn twee laagjes.

Ik koop niet meer zo heel veel peach lakken, want hoewel ik ze prachtig vind, mijn stash zit er vol mee. Deze bevat een hele mooie subtiele shimmer en ik kocht deze tijdens het nagellakfestival, dus voor een nog kleiner prijsje nam ik deze mee.
Helaas dekt Peach & Cream niet heel geweldig, dit zijn namelijk 4 laagjes. Ik vind het een beetje de peach variant van Iseult.

Lakken van Essence zijn te koop voor €1,89 bij Kruidvat en Trekpleister.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Peach & Cream vind ik prachtig! Jammer dat hij pas dekt met 4 laagjes..

 2. Reply

  Peach & Cream is een lovely kleurtje! πŸ™‚ Vooral die shimmers vind ik erg mooi! Jammer van de dekking πŸ™

 3. Reply

  Beide heel mooi!

 4. Reply

  Hee, dat zijn precies de twee kleuren die ik had gekocht bij het nagellakfestival vorige keer! πŸ˜€ Peaches & Cream doe ik in 3 dunne laagjes, maar ik vind het geen probleem om 3 laagjes te gebruiken (ben ik toch wel gewend van de ‘soft shades’/jelly lakjes waar ik zo fan van ben).

 5. Reply

  Peach Cream vind ik heel mmooi, jammer van de dekking. 4 laagjes vind ik erg veel

 6. Reply

  Mooie lakjes! Vooral Peach vind ik erg mooi, alleen 4 laagjes vergt wel heel veel geduld πŸ˜‰

 7. Reply

  Wauw, dat peachy kleurtje is mooi zeg!

 8. Reply

  Beide zijn heel mooi! Peach & Cream ga ik op mijn lijstje zetten!

 9. Reply

  Miss Universe heb ik ook, ik moet hem echt vaker dragen πŸ˜€

 10. Reply

  Love miss universe! β™₯

 11. Reply

  Allebei mooie kleurtjes! Zelf heb ik Miss Universe ook <3 zo mooi!

 12. Reply

  Vind het peachy kleurtje niet zo, maar ik ben niet zo van die super lichte kleuren. Maar Miss Universe vind ik super, ik,heb hem ook, moet het alleen wat vaker dragen. Soms zie je pas dat het een geweldige kleur is als je het bij een ander ziet

 13. Reply

  Leuke kleurtjes! Jammer van de dekking van Peach & Cream πŸ™

 14. Reply

  Jammer van de 4 laagjes want Peach & Cream is geweldig!

 15. Reply

  Wat jammer dat Peach & Cream pas na 4 laagjes dekt! Ik heb nog geen peachy kleur in mijn bezit en wil er graag een paar haha

 16. Reply

  Beide mooie kleurtjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge