Essence – Midnight Masquerade – Black Cats Wanted & Meet Me At Midnight

Ik moet zeggen dat ik niet meer zo up to date ben met de nieuwste collecties. Ik heb eerlijk gezegd geen idee wanneer deze in de winkels lach en wat er nog meer bij hoort. Ik kijk niet wekelijks meer bij de kruidvat, maar ik heb afgelopen maand wel een keer of 4 mss 5 gekeken en toen zag ik deze nog niet in de winkels. Het schap was onwijs geplunderd en ik had hier de laatste twee lakken van, maar deze moesten mee. Als je deze wilt moet je denk ik snel zijn! Ik hou van zulke lakken en het maakt me niet uit of ze van Essence zijn of van Orly. Toen ik ze zag was het ‘wauw’ maar een stemmetje zei al gelijk dat ik moest oppassen dat het niet zo ‘wauw!’ op mn nagels zou zijn. So Beware!


Meet Me At Midnight


Deze lak is prachtig. De lak is donkerblauw en zit bomvol met blauwe/paarse shimmer. Ik ken de shimmer vooral van bijvoorbeeld DEZE topcoats. Ik moest denken aan de Breaking Dawn nagellakken van Essence van een paar jaar geleden, maar deze zijn duochrome en er zit meer shimmer in. De lak dekt fijn met 1 laag, maar voor de mooi zou ik er toch een tweede overheen doen. De finish is een beetje matte omdat het opdroogt. Voor de houdbaarheid nog eens een topcoat eroverheen en daar gaat het zeker mooi van glanzen. De basis is trouwens superblauw, dus pas op dat je je nagelriemen niet vol laat stromen met lak! De paarse shift van deze lak is niet altijd even duidelijk aanwezig. Ik heb het idee dat je het vooral ziet met backlight van een scherm.Ik wilde er graag overheen stempelen. Ik pakte mn stroperige zilveren stempellak van Born Pretty Store erbij en HeHe plate 082.
Ik weet niet of het aan de lak of aan de plate ligt, maar soms pakt de hele stempel niet goed. Hier en daar missen stukjes en daar baal ik wel van.Black Cats Wanted


In het flesje ziet de lak er superindrukwekkend uit, maar op mn nagels.. not so much. Je ziet een beetje paars en een beetje groen. Meh. De basis van de lak is een beetje blauwgroen en dekt ook met 1 dikker laagje of 2 dunne laagjes.. Ook deze droogt wat matte op en daarmee worden de shimmers een beetje dof. Dus gewoon een mooie glossy topcoat eroverheen. Ik denk dat het door het shimmer ‘pigment’ komt. Ik vind het wel heel jammer dat de kleuren op je nagels niet zo intens zijn als in het flesje, maar ik vind het zeker ook geen miskoop.
Wederom een Born Pretty Store stempellak. Dit keer nummer 8 volgens mij. Hij is in ieder geval mooi paars. Ik gebruikte Hehe plate 029 en dat is een harry potter plate (hufflepuf).

De lakken kosten 1,99 per stuk en zijn nu nog te krijgen. Heb jij iets van deze collectie?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Ik had hetzelfde bij die paarse! Zo pretty in het flesje maar zo teleurstellend op de nagels!
    femketje recently posted…Fall Smokey Eye Look – Gastartikel Op DoorMariska.nlMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge