Essence – Metal Glam – Steel-ing the scene, Petal to the metal & Glamour girls

Ik was eigenlijk niet van plan om lakken van deze collectie te kopen. Ik kocht de gouden topper al in duitsland en ja was eigenlijk niet gek met de kleurlakken. Ja en dan zie je swatches bij andere mensen, maar vooral de review van Femketje dat ze met 1 laagje dekken. Toen ben ik toch maar naar de kruidvat gegaan en heb de lakken die ze nog hadden meegenomen.

01 steel-ing the scene


Ik ben eigenlijk best wel blij dat ik deze toch gekocht heb. Ik gebruikte deze al in een nailart van de week. De lak is een beetje roségoud kleurig/brons en ik kon het niet laten om een close up van de lak erbij te doen. Zo op de foto lijkt het op een foil, maar die zijn niet streperig. Twee kleuren deeltjes in de lak. Echt mooi! De lak dekt met 1 laagje, maar ik heb er nog een tweede overheen gedaan om de lak minder streperig te maken. Hieronder nog met de gold topper met dezelfde naam (suf!) erover.

02 petal to the metal

Een grijze/lila metallic kleur. Ik weet niet of ik zo’n kleur al eerder heb gezien. In de schaduw vond ik deze er grauw uit zien, maar in de zon zie je allemaal shimmer in de lak. Een beetje een fairy idee. Ook bij deze heb ik twee laagjes aangebracht om met het tweede laagje de lak minder streperig te maken.

03 glamour girls

In de winkel dacht ik dat dit een zilverkleurige lak was, maar deze heeft wel een beetje groen erin (of ik ben kleurenblind). Deze lak is redelijk streperig en dat werd niet minder met een tweede laagje. Ergens vind het ook niet zo storend. Al doet deze lak me best wel denken aan Nickel Minaj van Catrice.

De lakken kosten volgens mij €1,89 en ik weet niet hoe lang ze nog in de schappen liggen. Heb jij een lak van deze collectie gekocht?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  De kleurlakken vind ik niet zo mooi, maar heb wel de Gold Topper gehaald!

 2. Reply

  Ik ben geen fan van de lakken, maar van de topper wel! Die heb ik zelf ook 🙂

 3. Reply

  Vooral het eerste lakjes is erg mooi!

 4. Reply

  Vind zelf de 2e heel erg mooi!

 5. Reply

  Ik wilde er nog één kopen, maar als ik zo kijk ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb. Ik vind ze eerlijk gezegd niet heel erg bijzonder.

 6. Reply

  De kleuren zijn erg mooi. Maar ik heb ze laten liggen vanwege dat ze strepen. Maar nu wil ik ze toch omdat ik hoor dat je er goed mee kan stempelen. Voor nu moet ik het met de gold topper doen

 7. Reply

  Ah wauw! Vooral het eerste lakje vind ik erg mooi.

 8. Reply

  Ik vind ze leuk maar heb al teveel nagellak gekocht de laatste tijd, wie weet kom ik ze straks nog tegen in de sale.

 9. Reply

  Dat lila lakje vind ik echt heel mooi!

 10. Reply

  Aww lief dat je me noemt ;3 ben zelf echt blij met de lakjes ^^

 11. Reply

  Vooral de topcoat vind ik prachtig.

 12. Reply

  Leuke kleuren!

 13. Reply

  Mooie lakjes, ik ging zaterdag naar de kruidvat en alles was weg van die collectie haha

 14. Reply

  Ik vind ze allemaal wel mooi!

 15. Reply

  vooral het lila kleurtje vind ik erg mooi!

 16. Reply

  Best aparte kleuren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge