Essence – Metal Glam – Gold Topper Steel-ing The Scene & L’Oreal 811

Een lak die ik helemaal vergeten ben te laten zien in mijn shoplog -stom stom stom- is de gold topper van de Metal Glam collectie van Essence. In Duitsland ligt deze al in de schappen en ik wilde deze wel proberen. Mij leek deze het mooiste over een donkerblauwe lak, dus ik koos er eentje die ik jullie nog niet heb laten zien.


Deze lak kreeg ik van mijn moeder en ik had om eerlijk te zijn nooit echt voor het schap van L’Oreal gestaan. Ik vind het zelf geen mooie flesjes. De confetti lak wilde ik wel graag vanwege de glitters. Deze blauwe lak is me nooit opgevallen. Ik vind het een mooie kleur en de lak bevat hele mooie shimmer. En misschien nog wel het fijnste; het is een onecoater! Hier zie je 1 laagje van de lak.


De Metal Glam collectie sprak me niet zo aan. Toen ik voor de display stond kreeg ik een ‘meh’ gevoel. Ik heb nog staan twijfelen of ik deze wel mee zou nemen. Ik denk dat ik €2 euro betaalde? Ik weet het niet zeker.

Ik weet niet of ik deze topcoat wel echt leuk vind. Het ziet er uit als glitter ‘leftovers’. Haksels. Het blijft ook makkelijk achter elkaar hangen, dus als je het opbrengt zou ik maar een beetje lak op je kwastje houden.

Wanneer de metal glam collectie van Essence in de schappen ligt weet ik niet, maar zou jij de topcoat kopen?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik denk niet dat ik de topcoat zou kopen

 2. Reply

  Mmm, lastig. Ïk weet ook niet zo goed wat ik van de goldtopper vind. Het idee is leuk, maar hij had wat ‘heftiger’ gemogen. De blauwe lak vind ik wel echt prachtig!

 3. Reply

  De blauwe nagellak vind mooi en dat met één laagje, wauw! Die top coat zou ik laten staan.

 4. Reply

  Ik zat er wel aan te denken, maar denk dat ik hem toch niet koop. Vind het net niet bijzonder genoeg ofzo denk ik πŸ™‚

 5. Reply

  Wat een super mooie kleur.

 6. Reply

  Toen ik de persberichten voorbij zag komen op verscheidene blogs, was ik niet onder de indruk. Nu ik de topcoat zie, denk ik: ‘Hebben, hebben, hebben..!’ πŸ˜‰ Heel mooi! Ik vind de blauwe kleur van L’OrΓ©al ook mooi.

 7. Reply

  ik denk dat ik hem wel wil,maar de rest van de collectie lijkt mij nog niet zo interessant. Ik vind de blauwe lak trouwens super mooi…kijk ook nooit bij L’oreal maar deze is een kijkje wel waard.

 8. Reply

  Ik vind het blauwe lakje enorm mooi! De topcoat valt een beetje tegen..

 9. Reply

  mooie combinatie πŸ˜€

 10. Reply

  That L’Oreal is just plain gorgeous! Doesn’t it have a name beside the number?

  1. Reply

   I though it only had a number, but after I read your question I read the label again and under the barcode it says Magic Croissette real tiny.

   1. Reply

    Thanks! Yeah I know the names are small but I do remember them better than numbers when I am around shopping πŸ˜‰

 11. Reply

  Really cute topper πŸ™‚

 12. Reply

  Ze lijken een beetje groenig? Ik denk dat het effect over een witte nagellak wel heel mooi is!

 13. Reply

  de stukjes zijn wat minimaal maar toch vind ik hem erg gaaf.. Whoops haha

 14. Reply

  Wat een prachtige lakjes!

 15. Reply

  Mooie combinatie. De lak van L’oreal is erg mooi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge