Essence || Me & My Ice Cream Nagellak || Icylicious + Ben & Cherries

Daast die leuke shimmer pearls -die je hier kan winnen- zitten er ook leuke pastel kleurige nagellakken in de Me & My Ice Cream collectie. Vandaag laat ik jullie de peachy en de licht roze lak zien. Ik moest even wachten tot er zon was, want deze lakken bevatten een mooie shimmer.

Icylicious

Als eerste deze mooie peachy lak genaamd Icylicious. Het is inderdaad ook zo’n sorbetkleurtje. Ik vind zulke kleuren heel mooi. Zoals de meeste pastel lakken dekt deze helaas niet met 2 laagjes. Hier zie je 3 laagjes. Ik zelf vind 3 laagjes nog wel acceptabel. 4 begint vervelender te worden. Het mooiste aan de lak vind ik misschien nog wel de shimmer die erin zit.

Ben & Cherries

Heel lang zocht ik naar zulke lakken die met twee laagjes dekken. Mijn geliefde China Glaze Go Go Pink had altijd 3 a 4 nodig en dat hebben eigenlijk alle lakken met deze lichtroze kleur wel. Zo Ben & Cherries ook. Check ook die superleuke naam! Met drie laagjes dekte deze al wel, maar met vier laagjes eigenlijk pas egaal. Ook deze lak heeft een prachtige shimmer erin.

De Me & My Ice Cream lakken kosten €1,89 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hmm, gek, ik vond ze met 3 lagen al prima egaal!

 2. Reply

  De kleuren vind ik echt heel schattig, maar vind het zo jammer van de dekking dan weer..

 3. Reply

  Wat een mooie zachte kleuren..! πŸ™‚ Jammer van de dekking…

 4. Reply

  Oh ik vind de kleurtjes wel erg lief! Jammer dat de dekking niet ideaal is, maar de prijs weer wel πŸ˜‰

 5. Reply

  Zo’n mooie kleuren!

 6. Reply

  Lieve lakjes! Jammer dat ze niet zo goed dekken..

  β™₯

 7. Reply

  Beide lieve kleurtjes, maar ben toch geneigd om lakken die 3 lagen nodig hebben niet zo snel weer te pakken.

 8. Reply

  Leuke lieve kleuren, jammer dat ze niet goed dekken

 9. Reply

  erg lieve kleurtjes πŸ˜€

 10. Reply

  Wauw, wat een prachtige kleurtjes!

 11. Reply

  mooi πŸ™‚

 12. Reply

  Mooie kleuren, Jammer dat ze zoveel laagjes nodig hebben!

 13. Reply

  Helaas was Ben&Cherries al uitverkocht. Nu ik jouw swatches gezien heb ga ik verder zoeken.

 14. Reply

  Vooral het perzik kleurtje vind ik erg mooi, maar ben er niet weg van dit keer

 15. Reply

  Het zijn mooie kleurtjes maar ik koop ze niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge