Essence – Love Letters – Stamping Set, Stampy Polish & Highlighter

Ik was helemaal niet van plan iets van de Love Letters collectie te kopen. Ik zat te kijken naar de highlighter, maar toch laten liggen. Ik kwam het tegen in de uitverkoopbak en dat zette me toch aan het twijfelen en heb het toch maar meegenomen. Ik ben geloof ik de laatste die erover schrijft, maar ik wilde het toch laten zien.

Ik was het meeste benieuwd naar het stempelsetje. Een leuke imageplate voor 1 euro. De stempel leek me nog wel een beetje handig, maar de schraper heb ik eigenlijk gelijk weggedaan. De schraper heeft net als die van Konad een metalen uiteinde. Gaat opzich prima om de overige lak weg te vegen, maar je bekrast je plates er ook enorm mee. Ik heb schrapers uit stempelsetjes van de action zonder metalen stukje maar een oude pinpas of dergelijke werkt ook goed.

Een donkergrijze lak die goed voor stempelen is. Mja, daar had ik ook wel oren naar. Ik vind de lak best goed werken, maar dekt niet supergoed. De hartjes, het vlindertje en het engeltje zijn hier en daar wat sheer. Ik heb er trouwens een matte topcoat overheen gedaan. I like! Deze is van Essie. Ik heb alleen het grote hartje niet gebruikt, de rest heb ik op mijn nagels laten zien.


Love Poem is een prachtige highlighter. Lichtroze met allemaal gele/witte shimmers. In de highlighter staat een soort van gedichtje.

Love … bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things .. Love never fails.De highlighter is heel poederig. Het kruimelt snel en heeft ook wel last van wat fall out. Het is niet te gepigmenteerd. De kleur van het poeder valt redelijk weg tegen je huidskleur, maar de shimmers blijven goed zichtbaar. Als je het draagt zal de poeder na een halve dag wel weg zijn, maar de shimmers blijven erg goed zitten. Ook na remover.

Heb jij iets van de love letters collectie?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ah zeker leuk als je het in de uiverkoopbak vindt! Ik vind de stampingset wel erg leuk!
  Jewel-Nails recently posted…Pink spring nailsMy Profile

 2. Reply

  Ik heb de highlighter en 2 lakjes, de stempels zien er wel okรฉ uit
  Mandy recently posted…Nailart | Neon French FlowersMy Profile

 3. Reply

  Ik vind de stempels wel echt heel gaaf, hopelijk hebben ze die hier nog in de uitverkoop bak.
  Beau recently posted…Collective Haul – Maart 2014My Profile

 4. Reply

  Wat een leuke items heb je geshopt.
  Liefs, xxx

 5. Reply

  Ik vind die stamping set wel erg gaaf nu ik het zo op jouw nagels zie!

 6. Reply

  De highlighter ziet er heel mooi uit, jammer dat hij kruimelig is!
  Judith recently posted…Breaking Bad Nail ArtMy Profile

 7. Reply

  Die stempelplate is wel erg schattig, love them!
  Dana recently posted…What does your nail color say?My Profile

 8. Reply

  Leuke aankoopjes, de highlighter blijf ik prachtig vinden ๐Ÿ™‚
  Angelique recently posted…TAG: Wat is je max tagMy Profile

 9. Reply

  ik had zowat de hele collectie gescoord :3
  femketje recently posted…FOTD 27/3; Brown Barok.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge