Essence – Love is in the Air

Pfoe. Ik knipper met mn ogen en er is een week voorbij zonder aan mn site gewerkt te hebben. Ik heb even geen energie. Na 8 jaar zijn Pieter en ik nu uit elkaar en ik ben druk bezig dozen in te pakken en ik zie er toch nog flink tegenop. Aan mn site werken staat nu even op een laag pitje.
Ik begin met Love is in the Air. Een lieve lichtgele nagellak van Essence. Een mooie lak die gewoon met twee laagjes dekt. Ik hou van zulke kleuren. Deze blijf ik kopen voor watermarbles en gradients.
Daarna heb ik twee keer eroverheen gestempeld met dezelfde stempel, maar met andere kleuren. Eerst stempelde ik met een gewone zwarte lak van Essence. Op mn nagels was hij in 1 laagje zo goed als dekkend, dus ik dacht dat ik er wel mee kon stempelen. Toch niet helemaal, want hij is doorzichtiger dan ik wilde. De andere rosékleur is Estée Lauder Rose Gold. Perfect voor stempelen. Enige wat ik anders deed is de tweede stempel een halve slag draaien. Ik gebruikte Hēhē imageplate 81.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    super gave kleurencombinatie 😀
    femketje recently posted…Beauty Hacks.My Profile

  2. Reply

    Vind het ongelooflijk wat je doet met stempelen. Wat moet het moeilijk voor je zijn nu.. Heel veel sterkte en kracht toegewenst!
    Natasja recently posted…Lacquester Electra & I am Duddits 2My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge