Essence – I ❤ Trend The Nudes – I Nude It & Baby Doll

De nieuwe items van het vernieuwde assortiment van Essenc moeten nu toch wel in de schappen liggen. Ik heb een hoop promofoto’s gezien, maar bij mijn kruidvat hier in de buurt is maar een enkel schap te vinden en daar zitten niet heel veel nieuwe items in. Deze nagellakjes zag ik wel en nam deze mee. Dikke hit? Of toch een misser?


Ik nam ze mee omdat ik deze shimmer zag. Zonder had ik ze echt laten staan, maar ik was wel benieuwd of je deze shimmer op je nagels zou zien. Hoe zou de dekking zijn?

I Nude It

Dit is imo een dikke hit. Deze lak dekt goed. 1 dik laagje volstaat, maar voor de droogtijd heb ik twee dunnere aangebracht. Very impressive. Droogt vlot, mooie nude kleur en mooie shimmer. Neigt meer naar de gele kant, maar staat heel netjes.


Baby Doll

Mjah. Ik weet niet zo goed wat ik van deze lak moet vinden. Hier zie je drie laagjes. Ergens heeft het zn charme, dat doorzichtige. Ik vind het bij deze lak wel kunnen. Vooral omdat er nog leuke licht roze flakies in blijken te zitten naast gouden shimmer. Deze lak droogt echter een stuk minder en is lastig dekkend te krijgen. Ik weet het niet, want bij deze lak had ik allemaal kleine haartjes in het kwastje zitten die los kwamen tijdens het lakken. Geen idee of ik een productiefoutje had of wat het was. Ik ben er niet zo’n fan van.

Voor 1,89 vind ik het beide best wel leuke lakken.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke lakjes zeg!
  Nicole recently posted…H&M Dazzling Peach BlushMy Profile

 2. Reply

  Het zijn leuke lakken, maar niet echt mijn kleurtjes.
  Beau recently posted…DIY: Lipscrub makenMy Profile

 3. Reply

  Twee hele mooie kleuren!
  Manon recently posted…HELLO SWEET MARCH !! ♡My Profile

 4. Reply

  Zien er leuk uit!
  Amy-Denise recently posted…Pretty things I bought #2My Profile

 5. Reply

  Ze zien er wel mooi uit maar ik denk dat ik ze niet snel zou aanschaffen.
  Kirsten recently posted…Oriflame The ONE Eyes Wide Open mascaraMy Profile

 6. Reply

  oeh die eerste <3
  femketje recently posted…Sweet Dreams Are Made Of This…My Profile

 7. Reply

  Eigenlijk had ik van mijzelf verwacht dat ik verliefd zou worden op de roze, maar nee….toch niet helemaal…
  Petra recently posted…Essence, Highlight It…Nude Big Bright Eyes Jumbo OogpotloodMy Profile

 8. Reply

  Ik keek zo uit naar Baby Doll maar hmmm. Tja, valt toch iets tegen. De shimmer is wel prachtig!
  NailTalk recently posted…Sparkly Vernis – Right Up My Alley en Cotton Candy SugarMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge