Essence – Hidden Stories – Enter Wonderland, Enchanted By Hint Of Mint & Where Did I Park My Unicorn?

Ik kon het toch niet laten. Toen ik van het weekend alle lakken in het schap zag staan nam ik ze gewoon maar allemaal mee. Mijn zwak voor pastelkleuren denk ik maar. Hier de eerste drie.Where Did I Park My Unicorn?

Hoe geweldig is de naam? Ik heb em grotendeels daarom meegenomen. Ik was vooral benieuwd naar de finish. I wist niet wat ik moest verwachten bij het zien van ‘the metallic’. Een pastel metallic. Hmmm. Het resultaat is mooier dan ik dacht, maar weet niet of ik er zo kapot van ben. Veel shimmer, beetje streperige finish en lakt ook wat stroperig. Maar droogde vlotter dan ik dacht en ook erg egaal. 2 laagjes.


Enchanted By Hint Of Mint

Mintgroen, daarmee kan je nooit mee in de mist. Of wel? Nou, ik was eigenlijk alweer glad vergeten dat essence helemaal geen zand lakken kon maken. Er zitten te weinig zand deeltjes in ofzo. Je voelt wel textuur, maar ja.. Ook in deze lak zilveren shimmer. 2 laagjes.


Enter Wonderland

Het is niet helemaal wit, maar heeft een vleugje grijs. Echt, als alle lakken matte waren was ik zo blij. Bij deze collectie vond ik de verschillende finishes niet zo geslaagd. Het duurt even voor de Laak droog is, maar na 3 lakjes heb je een mooie matte lak. Ik vind deze de leukste van deze drie.

De lakken zijn te krijgen bij Kruidvat em Trekpleister en kosten โ‚ฌ1,99 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Meh… ik vind deze 3 lakjes best wel tegenvallen.
  Beau recently posted…Inspiratie: Positiviteit behouden in 2015My Profile

 2. Reply

  Ik kocht 2 van de 4, maar blijkbaar is er ook nog en 5e lak(roze) maar die is helaas niet hier verkrijgbaar….
  Mandy recently posted…Alexander Jacobs JewelsMy Profile

  1. Reply

   Die staat in het le vak in de 3 meterschappen wel. Jammer dat de 4e eyeshadow en 3e pixie dust daar niet staan.

 3. Reply

  Ik vind de kleuren een beetje te koel
  Manon recently posted…Oriflame โ€˜So Feverโ€™ for him & for her (Valentijnstip)My Profile

 4. Reply

  Leuke lakjes. Vooral de derde is erg mooi!
  Nicole recently posted…Hema Bodylotions & ShowergelMy Profile

 5. Reply

  ik heb er zelf nog niks van gescoord eigenlijk XD
  femketje recently posted…Awesome Base Coat โ€“ Catrice Colour Brightening Base Coat.My Profile

 6. Reply

  Wauw, Enter Wonderland is echt prachtig!
  Kaylani recently posted…Lush Love Locket Bath BallisticMy Profile

 7. Reply

  Ik zal ze zelf niet kopen, maar het effect is wel mooi.
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Hai Sailor! nail artMy Profile

 8. Reply

  De matte vind ik heel mooi, de andere ben ik niet zo wild van!
  Amelie recently posted…Review: LUSH FunMy Profile

 9. Reply

  Hmm ik had er iets teveel van verwacht denk ik. Toch blijft het matte lakje wel hangen, de finish vind ik erg mooi!
  Stella recently posted…DIY: Enveloppen mal makenMy Profile

 10. Reply

  Hmm, wat jammer eigenlijk, in de flesjes zagen ze er mooier uit. De laatste kleur vind ik, net als jij, ook nog wel leuk maar die sand lak ziet er een beetje vreemd uit :’) Inderdaad is Essence niet zo goed in zandlakjes haha.
  Mandy recently posted…Winactie: Een logo voor je blogMy Profile

 11. Reply

  Ik stond te springen voor deze lakjes, maar ik vind ze tegenvallen! Ik ga ze toch maar skippen..
  Eefje
  Beautytalk recently posted…Catrice – Nude PurismMy Profile

 12. Reply

  Ik vond Enter Wonderland wel echt een nachtmerrie om aan te brengen.
  Cutecle recently posted…OMN: Matte FlakesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge